Glazba URLIČIĆ O EUROSONGU:

'Ovo je najveća pogreška Zabavnog programa'

Premda Hrvatska nije prošla u finale Eurosonga, Nina Badrić je rekla da je zadovoljna svojim nastupom i da je dala sve od sebe. Mnogi u nastupu pronalaze stvari koje su se mogle bolje napraviti, a neki krivnju traže i na drugim stranama

'Jedne godine pobijedi balada, druge skakanje, a treće transvestiti. U svakom slučaju, to mora biti pjesma koja će svima ući u uho. Ovaj put su pogriješili i sa scenskim nastupom koji je bio loš. Ovo je najveća pogreška Zabavnog programa', rekla je Ksenija Urličić, bivša glavna urednica Zabavnog programa HTV-a, a prenosi 24sata.

Prema njezinu mišljenju, i pjesma i scenski nastup bili su loši, a Nini nije pomoglo ni to što je pjevala na hrvatskom jeziku.

S druge strane, sadašnja urednica Zabavnog programa, Elizabeth Homsi, stoji iza svoje odluke: 'Mojoj formuli treba dati kontinuitet.'

Ne previše pohvalno Ninin su stajling komentirali Neven Ciganović i dizajnerica haljine Ksenija Vrbanić.

'Ninina neatraktivna poplun-oprava na njezinoj ne baš krhkoj građi pridonijela je da izgleda nezgrapno poput tenka koji ruši sve pred sobom', rekao je Neven za 24sata.

Ksenija Vrbanić je pak bila iznenađena kad je vidjela da je Nina sama unijela neke 'promjene' u nošenje haljine. 'To je za mene bilo totalno negativno iznenađenje. Kako nekome može uopće pasti napamet staviti stražnji dio haljine - šlep na prst i mahati time? I tako pretvoriti jednu kreaciju u šatorsko krilo za skrivanje', čudila se Vrbanić.

195836,195838,195817,195359

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više