Glazba NAVODNA KRAĐA SLIKA

Tko to podmeće timu Nine Badrić?

  • Autor: I. T.
  • 23.5.2012 17:31:19
  • 23.5.2012 13:53:09

Šef hrvatske delegacije u Bakuu Aleksandar Kostadinov odbacio je priču srpskog tabloida da je prateća pjevačica Nine Badrić uhvaćena u krađi hotelskih slika, okarakteriziravši je običnom neistinom

Srpski tabloid Kurir u srijedu je, samo dan prije polufinalnog nastupa Hrvatske i Srbije na Eurosongu, objavio priču kako je Ivana Čabraja, prateći vokal Nine Badrić na Eurosongu, 'navodno uhvaćena u kraći umjetničkih slika u hotelu Hilton u Bakuu', u kojemu je i odsjela.

U istom tekstu stoji kako je menadžment hotela u više navrata imao primjedbe na ponašanje hrvatske delegacije čiji su navodni pijani članovi lupali zastavama po vratima soba.

Na tekst je brzo reagirao je šef hrvatske delegacije u Bakuu Aleksandar Kostadinov odbacivši brojne neugodne insinuacije.

'Naše cure su sjajne djevojke koje ostaju dulje budne jer je ovdje i noć dulja, tri sata smo ispred europskog vremena pa tako i probe počinju u ponoć i ne možemo prije četiri ujutro na spavanje. Sve drugo o djevojkama uključujući napise o krađi umjetničkih slika i slično dio je paparazzi priča koje uvijek napuhuju balone da bi publici bilo zanimljivije', stoji u izjavi Aleksandra Kostadinova.

195325,195333,194574,194852
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više