SHOPPING & MUSIC FEST

Nina Badrić, Neno Belan i Colonia u Westgateu

23.05.2012 u 12:35

Bionic
Reading

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima – Westgate Shopping & Music fest

Trodnevna glazbena poslastica na otvorenom, točnije na zadnjoj etaži garaže Westgatea, uz vrhunsku produkciju zvuka i rasvjete te slobodan ulaz, oduševit će sve posjetitelje. Odlična zabava zajamčena je uz Coloniju & Slavonia Band, Nenu Belana & Fiumense i hrvatsku predstavnicu na ovogodišnjem Eurosongu, Ninu Badrić, te uz već tradicionalnu shopping avanturu, Late Night Shopping, predstavlja idealan uvod u duge i tople ljetne dane.

Raspored open air koncerata
Četvrtak 7. lipnja od 21 sat – Colonia & Slavonia bend
Petak 8. lipnja od 21 sat – Neno Belan & Fiumensi
Subota 9. lipnja od 21 sat – Nina Badrić

Za uvod u svaku od navedenih glazbenih večeri pobrinut će se ekipa s HIT FM radija, a sat vremena prije svakog koncerta fanovi Colonije, Nene Belana i Nine moći će upoznati svoje idole i fotografirati se s njima, prilikom čega je dodatna zabava – zagarantirana.

Kako bi doživljaj dolaska u Westgate bio potpun, uz bezvremenske hitove hrvatskih glazbenih zvijezda, svi posjetitelji moći će uživati i u još jednom Late Night Shoppingu – shopping avanturi koja se ne propušta, u razdoblju od četvrtka 7. lipnja do nedjelje 10. lipnja.

195168,191879,183974,183819