UMAG, 1. I 2. LIPNJA

Glazbeni vikend koji se ne propušta!

23.05.2012 u 10:59

Bionic
Reading

Adria Music Conference, prva glazbena konferencija u Hrvatskoj, ove godine predstavlja program koji će zadovoljiti i najzahtjevnije glazbene stručnjake i privući brojne ljubitelje glazbe

Cilj ove konferencije je kroz predavanja i panel diskusije pokušati pronaći odgovore na goruća pitanja glazbene industrije. Tako će i ovoga puta brojne aktualne teme iz svijeta glazbe raspraviti priznati svjetski i regionalni stručnjaci.

Mnoštvo zanimljivih tema, brdo atraktivnih gostiju i hrpa panela, radionica, predavanja upotpunjeni s neprestanom zabavom i ove su godine neoborivi razlozi da se 1. i 2. lipnja rezervira za Umag – epicentar glazbenih vibracija u regiji!

A svi oni koji imaju glazbeni projekt, imaju i priliku poslati ga i ugrabiti priliku direktno razgovarati sa sponzorima.
Prijavi se na natječaj i osvoji mogućnost ekskluzivnog pristupa najvećim hrvatskim sponzorima glazbenih projekata. Na mail info@adriamc.com pošalji dokument sa sljedećim podacima: naziv projekta, opis projekta i trajanje, nositelji i sudionici u projektu, okvirni financijski plan, marketing i komercijalne mogućnosti projekta.

Na natječaj se mogu prijaviti svi glazbeni projekti. Za vrijeme trajanja konferencije, u okviru B2B programa, tri odabrana projekta će sponzorima predstaviti svoje radove i komentirati ih zajedno s njima.

Na mail info@adriamc.com pošalji podatke o svom glazbenom projektu, njegov kratak opis i sažeto motivacijsko pismo (do 200 riječi) zbog čega misliš da taj projekt treba realizirati. Adria Music Conference će ti omogućiti sastanak s najuspješnijim producentima, menadžerima i distributerima iz industrije te ti tako pomoći u razvijanju tvoje karijere u okvirima regionalne glazbene industrije.