PROBLEMI I NA FILIPINIMA

Kršćani nastavljaju proganjati Lady Gagu

21.05.2012 u 07:37

Bionic
Reading

Nakon Koreje i Indonezije, Lady Gaga sada ima problema i na Filipinima

Azijski dio turneje Lady Gage nailazi na probleme koji dosad nisu viđeni u ostatku svijeta – iako je uoči i poslije mnogih nastupa na Zapadu imala problema s prosvjedima raznoraznih vjerskih udruga, kršćanske su organizacije u Koreji uspjele zabraniti dolazak na koncert publici mlađoj od 18 godina, a u Indoneziji muslimanske su se organizacije uspjele izboriti za potpunu zabranu njezinog koncerta.

Sada su na Filipinima na red opet došli kršćani – Filipini su inače poznati kao nacija 'ekstremnog katoličanstva', a isti ti katolici dali su sve od sebe da zabrane Gagin koncert u Manili.

Gaga je u Manilu doputovala 19. svibnja, a dočekalo ju je 200 mladih kršćana koji su prosvjedovali na ulici, noseći transparente s natpisima 'poštujte našu vjeru' i 'zaustavite blasfemiju'. No u isto su je vrijeme opsjedale i horde obožavatelja te fotografa.

Ipak, nastup nije otkazan, a Gaga će danas i sutra održati svoja dva planirana filipinska koncerta u Mall Of Asia, pred publikom od 20.000 osoba po svirci.