IZGUBLJENE U PRIJEVODU

A što je Zaz otkrila Ivi Šulentić?

15.05.2012 u 14:29

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Iva Šulentić je nedavno imala priliku popričati s novom glazbenom atrakcijom Zaz, odnosno Isabelle Geoffroy, koju ćemo moći vidjeti i u Zagrebu 3. lipnja

Ova šarmantna Francuskinja je u manje od dvije godine postala velika zvijezda, a da je osvojila i domaće ljubitelje dobre glazbe, govori i podatak da su se ulaznice za njezin zagrebački koncert koji će održati 3. lipnja u Velikoj dvorani Doma sportova, rasprodale u samo četiri tjedna!

193422 ,192862,181410 ,174405 Iva Šulentić je za Totalni FM u Frankfurtu odradila intervju sa Zaz za koji kaže da je jedan od najneobičnijih u njezinoj karijeri.

Zaz govori isključivo francuski, dok je Ivin francuski tek na početničkoj razini. Izgubljene u prijevodu, djevojke su se unatoč jezičnoj barijeri izvrsno zabavljale.

'Sve smo se shvatile, izgovarala sam rečenice na francuskom kako sam znala i umjela, ona je odgovarala, nešto sam čak i razumjela, a kada nisam - pitala bih je na engleskom. Onda bismo se malo gledale pa umirale od smijeha. Super je ona cura, smiješna, opuštena, zabavna, jezik na kraju i nije bio prepreka, smijehom smo riješile sve nesporazume', rekla je Iva.

Osim što slabo poznaje engleski, simpatična Zaz ne snalazi se baš dobro ni u zemljopisu.

Naime, kad ju je Iva pitala veseli li se dolasku u Zagreb, Zaz je pomalo zbunjeno pitala: 'A to je u Srbiji?!' Iva je zatim pjevačici objasnila da je Zagreb glavni grad Hrvatske u kojemu će nastupiti 3. lipnja ove godine.

'Otkad sam je prvi put čula, zavoljela sam je, paše mi taj njezin zvuk. CD koji sam imala doslovno sam izlizala u autu, a sve pjesme znam do u takt, iako, naravno, sve krivo izgovaram', smije se Iva koja je Zaz naučila nekoliko riječi hrvatskog kako bi se pripremila za zagrebački koncert.