NAGRADNJAČA

I DJ Axwell na Umaginationu

10.05.2012 u 11:44

Bionic
Reading

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl Umagination održat će se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist, od 1. do 3. lipnja 2012. kada će ugostiti vodeća imena svjetske glazbene scene. U ATP Dance Areni uz Axwella nastupit će svjetske zvijezde Deniz Koyu te njemačka glazbena atrakcija Envy My Music koji će i otvoriti ovogodišnji Umagination. A mi smo i ovog puta pripremili dvije ulaznice za naše čitatelje.

Jedan od vodećih svjetkih DJ-a Axel Axwell Hedfors, član glazbene atrakcije Swedish House Mafie ljubimac je hrvatske publike. Najbolji i najizvođeniji remixer 21. stoljeća mogul je moderne dance glazbe s tendencijom da uskoro postane i vodeći DJ svijeta. Njegovi svjetski hitovi 'Feel The Vibe' i 'I Found You' poharali su svjetske top liste i Axwella najavili kao veliku DJ senzaciju.

Axwell je posljednjih godina surađivao sa zvijezdama kao što su Madonna, Nelly Furtado, Moby, Pharrell Williams i mnogi drugi.

Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr), dok se smještaj u Umagu možete osigurati preko agencije Atlas na web adresi www.atlas.hr

Dvije ulaznice je osvojio Domagoj Komazin

Ulaznice šaljemo poštom na kućnu adresu.