Glazba GRAZ, OD 16. DO 20. SVIBNJA

Počelo je odbrojavanje za Springfestival

  • Autor: tportal.hr
  • 10.5.2012 13:04:42
  • 10.5.2012 10:15:42

Još samo nekoliko dana preostaje do početka Springfestivala kojim će započeti festivalska sezona u cijeloj Europi. Vodeći festival elektronske glazbe održava se na impresivnim lokacijama u Grazu od 16. do 20. svibnja

Springfestival je mješavina nadahnjujuće elektronske glazbe, umjetnosti, dizajna i tehnologije, koji prati rasprava na konferenciji Springsessions i raznolikost kulture u jednom od najboljih gradova Europe, a sve to čini jedinstveni urbani festival.

Osiguran je besplatni Springfestival shuttle bus koji povezuje festivalske lokacije. Autobusna linija vozi sve dane festivala, približno svakih 15 minuta, od 00:00 do 06:00. Dodane su i dvije linije koje povezuju glavne lokacije.

Cijena
četverodnevne festivalske ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija) iznosi 70 eura. Dnevne ulaznice prodavat će se po cijeni od 23 eura. Ulaznice po sniženim cijenama osigurajte na adresi http://springfestival2012.eventbrite.com/?discount=9384983.

Studentski domovi nude jednokrevetne sobe po cijeni od 15 eura po noći. Sve što trebate je ponijeti vreću za spavanje i/ili posteljinu, a sve ostalo vam je osigurano.

Izvođači
Brazilac Amon Tobin otvara festival 16. svibnja zapanjujućim nastupom ISAM s kojim je već na turneji po svijetu. Za techno tipove tu su opaki zvukovi u trgovini zvanoj Luke Slater aka Planetary Assault System, Rolando, Ben Sims i DJ Surgeon. Ostali nastupi uključuju dvije izvedbe Gillesa Petersona – jednu elektronske, drugu jazz glazbe, Ram Records nude neke od najboljih drum 'n' bass zvukova, Berlin Calling ujedinjuje AKA AKA i Format B live, the Heineken Arena predstavlja britansku Little Boots u košu s live izvedbama The Shoes, Modeselektor i Cassius, a završna večer 19. svibnja predstavlja Skream & Benga feat. Youngman & Sgt. Pokes, Ms. Dynamite Live, Toddla T Sound Live i Foreign Beggars Live, svi u okrilju dvorane Stadthalle koja brine za veliki UK talent.

Berlin calling
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više