NAGRADNJAČA

Edward Maya na Green Gold Summer Festu

11.05.2012 u 09:55

Bionic
Reading

Prvo izdanje Green Gold Summer Festa održat će se u Green Gold Clubu u Zagrebu od 12. svibnja do 7. srpnja 2012. uz gostovanje vrhunskih klupskih izvođača kao što su Edward Maya, Inna i Barbara Tucker. Festival počinje koncertom poznatog rumunjskog producenta, glazbenika i skladatelja Edwarda Maye 12. svibnja, a mi smo za svoje čitatelje pripremili 2x2 ulaznice!

Široj javnosti Maya je poznat po pjesmi 'Stereo love' koja se u vrlo kratkom vremenu zavrtjela po klubovima diljem svijeta te vrtoglavo počela puniti vrhove svjetskih top ljestvica, dok je na Youtubeu skupio preko 170 milijuna pogleda. Preko noći postigao je planetarni uspjeh. Iako mu je tek 25 godina, iza sebe ima turneje po SAD-u, Europi, Africi i mnogim drugim zemljama.

Festival se nastavlja 1. lipnja kada u goste stiže Inna, dobitnica brojnih nagrada, uključujući NRJ Music Award, MTV Europe Music Award i nagrade European Border Breakers Award za internacionalni uspjeh. Inna je 2009. objavila debitantski album 'Hot', a istoimena pjesma zauzela je broj jedan glazbenih ljestvica u gotovo svim europskim zemljama. 7. srpnja kao zadnja nastupa Barbara Tucker. Svjetski poznata pjevačica dance glazbe više je od same vokalistice – ona diše kako bi prenijela duh ljubavi s pozornice na podij, kažu organizatori festivala koji pripremaju još kojekakva iznenađenja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ana Aleksić
Igor Baran

Ulaznice se podižu u CD shopu iHit (razina -1), Radnička cesta 52, Green Gold Centar.