TUŽNA VIJEST

Preminuo Nenad Šarić, suprug Sanje Doležal

03.05.2012 u 20:30

Bionic
Reading

Nenad Šarić, bubnjar Novih fosila i suprug Sanje Doležal, preminuo je u Općoj bolnici u Karlovcu, saznaje Story

65-godišnji Nenad preminuo je od posljedica teškog moždanog udara, koji je imao u utorak. Tužnu vijest za Story.hr potvrdio je prijatelj obitelji i član Novih fosila, Vladimir Kočiš Zec. 'Da, umro je od posljedica moždanog udara, ne mogu vam reći ništa više o tome, svi ćemo se sada okupiti kod Sanje i Luke', rekao je Kočiš.

Rajko Dujmić je bio previše utučen da bi išta komentirao. Obitelj je praznik rada provela na svojoj vikendici na Mrežnici, a tamo su planirali proslaviti i Sanjin 49. rođendan. Nenad je odlučio ostati na vikendici sam kako bi kuću pripremio za veliko slavlje za Sanjin rođendan. Obitelj je naslutila da nešto nije u redu kad se bubnjar nakon višesatnog zvanja nije javio na telefon. Sanja je nazvala susjedu, a ona ga je pronašla u teškom stanju, piše Story.

'Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas poslije 15 sati. Prerano za mene i za našu djecu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji. Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tuzi preživjeti ove trenutke. Hvala, Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea te ostala tugujuća obitelj', napisala je Sanja Doležal u svom priopćenju, piše 24sata