PREDBILJEŽITE SE ZA ULAZNICE!

I Oliver dolazi na Liburnia Jazz Festival

03.05.2012 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon nedavno najavljenih izvođača 12. Liburnia Jazz Festivala, pionira smooth jazza Larryja Carltona i R&B eksplozije Raphaela Wressniga, objavljen je još jedan ekskluzivan i originalan program Festivala

Organizatori Liburnia Jazza objavili su neočekivani sraz istaknutih predstavnika dvaju svjetova - jazza i popa, te će se moći čuti naizgled nespojivo, glazba Olivera Dragojevića i jazz aranžmani Elvisa Stanića. Nakon dugog niza godina međusobnog osluškivanja i uvažavanja s daljine, prvi puta su ovaj eksperiment izveli krajem godine u prepunoj dvorani Lisinski i tada su nespremnu publiku začarali i oduševili posve novom dimenzijom Oliverove glazbe.

Tako će Dragojević i Stanić u petak, 6. srpnja, na velikoj sceni Ljetne pozornice u Opatiji, svirati poznate pjesme 'starog morskog vuka' u jazzy, bossa i latino varijantama, ali i mnoštvo posve novih, budući da je ovaj koncert i promocija dugo očekivanog novog albuma Elvis Stanić Groupa 'Sol et Luna' na kojemu se i Oliver pojavljuje kao gostujući umjetnik.
Čast da podijeli pozornicu s guruom hrvatskih gitarista - Larryjem Carltonom, pripala je domaćem jazz virtuozu - Darku Jurkoviću Charlieju.

Predbilježbe za ulaznice traju od 3. do 14. svibnja.Organizatori su omogućili predbilježbu, odnosno rezervaciju ulaznica po promotivnoj cijeni od:
- 60 kuna za koncert Oliver Dragojević i ESG-a (petak, 6. srpnja)
- 100 kuna za koncert Larryja Carltona (subota, 7. srpnja)

Ukoliko želite osigurati svoju kartu, pošaljite mail na ulaznice@liburniajazz.hr ili nazovite +385 91 598 07 48 . Predbilježene ulaznice se moraju podići od 15. do 22. svibnja na svim prodajnim mjestima Dallas Music Shopa i Festivalu Opatija.
Redovna prodaja ulaznica započinje 23. svibnja po pretprodajnoj cijeni od:
- 80 kuna za koncert Olivera Dragojevića i ESG-a (petak, 6. srpnja)
- 120 kuna za koncert Larryja Carltona (subota, 7. srpnja)

Ulaznice će se prodavati na svim prodajnim mjestima Dallas Music Shopa i Festivalu Opatija.
Cijene ulaznica na dan koncerta:
- 100 kuna za koncert Olivera Dragojevića i ESG-a (petak, 6. srpnja)
- 150 kuna za koncert Larryja Carltona (subota, 7. srpnja)
Ulaznice će se prodavati na ulazu na Ljetnu pozornicu od 19.30 sati te svim prodajnim mjestima Dallas Music Shopa i Festivalu Opatija.

Oliver