PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

Edo Maajka i Štrajk mozga u Aquariusu

08.05.2012 u 09:24

Bionic
Reading

Šesti studijski album 'Štrajk mozga', koji se ovih dana pojavio na tržištu, Edo Maajka je odlučio predstaviti velikim solo koncertom u klubu Aquarius u petak 11. svibnja, ali nema sumnje da će se uz pjesme s novog albuma naći mjesta i volje za desetke starih hitova tog vrhunskog repera - balkanskog a našeg!

Nakon što je oduševio stanovnike Hrvatske, a potom i regije svojim prvim albumom 'Slušaj mater' 2001. godine, Edo Maajka ušao je u legendu i tamo i ostao. Pjesme s tog albuma, 'Mahir i Alma', 'Prikaze', 'Pare, pare' itd., vrtjele su se bez prestanka, a Edina je popularnost samo rasla. Tri godine kasnije svoju je popularnost, ali i neospornu kvalitetu potvrdio albumom 'No sikiriki', kao i hitovima s njega, 'Pržiiiii', 'Dragi moj Vlado', 'No sikiriki', 'Mater vam j…' Poslije dvije godine pauze uslijedio je 'Stigo ćumur' pa za dvije godine 'Balkansko a naše'. Pa opet dvije godine za novi album, odličan i pomalo drugačiji 'Spomen ploča'. Potom se Edo posvetio svojoj novoj ljubavi, a uz novu ljubav s vremenom je došla i inspiracija te ponovo dvije godine kasnije novi album 'Štrajk mozga'.

Novo diskografsko ostvarenje Ede Maajke uz intro ima 11 novih pjesama, a na njemu gostuju Arsen Dedić, Saša Antić iz TBF-a, Željko Pervan, Frenki, Marchello i Kandžija. O samom albumu na svojim je web stranicama Edo napisao: 'Na albumu vas očekuje velik spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najviše toga uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na 'Stigo ćumur'. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa do zaj... na temu džigere-narodnjaka.' Kako album diše i tko će se sve od gostiju pojaviti na pozornici uz Edu, provjerite sami i uživajte na koncertu u klubu Aquarius u petak 11. svibnja.

Ulaznice za koncert osigurali su prijatelji iz Nissana, a možete ih osvojiti sudjelovanjem u Nissan Juke Rocks kvizu