SPEKTAKL U LIPNJU

Počelo odbrojavanje za Metalfest Croatia 2012

02.05.2012 u 17:00

Bionic
Reading

Megadeth, Fear Factory, W.A.S.P., Kreator, Blind Guardian, Hypocrisy, Symphony X, Behemoth, Vader, In Extremo, Dark Tranquillity, Moonspell, Ensiferum, Death Angel, i mnogi drugi, samo su neki od bendova koji će nastupiti u Zadru u lipnju na Metalfestu Croatia 2012

Započelo je finalno odbrojavanje - do početka prvog heavy metal festivala u hrvatskoj povijesti preostalo je samo mjesec dana! Zbog toga više nema mnogo vremena za čekanje. Metalfest Hrvatska koji će se održati od 2. do 5. lipnja idealno je mjesto za glazbene užitke, ali i za istinski odmor.

Vrhunski line-up, jedinstvena lokacija, kvalitetni smještajni kapaciteti, atraktivni popratni sadržaji, popusti na putovanja i više nego pristupačne cijene ulaznica razlozi su da Zadar i Metalfest Hrvatska budu pravi izbor za početak festivalske sezone 2012. godine.

Metalfest Hrvatska održat će se na poluotoku Puntamika koji je sastavni dio grada Zadra, okružen Jadranskim morem s tri strane, što Metalfest Croatia čini jedinstvenim i najljepšim festivalom u Europi. Festivalsko će područje biti locirano gotovo more, uz kamenite i šljunčane plaže.

S partnerima Metalfesta Hrvatska dogovoreno je da nude najpovoljniji smještaj u Zadru - u apartmanima, hotelima, hostelima, kampovima i domovima. 

I još nešto - ulaznice po cijeni od 469 kuna/64 eura + pretprodajna naknada dostupne su do 1. lipnja.

Detaljnije o festivalu saznajte OVDJE.