tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+14
Split
+16
Dubrovnik
+16

AQUARIUS, 25. SVIBNJA

Ograničen broj ulaznica za Olivera po cijeni od 100 kuna

Za Olivera je rezerviran 25. svibnja u Aquariusu koji će svojim najvećim hitovima zabavljati svoje najveće fanove s obzirom na to da je broj ulaznica ograničen i prodaju se po cijeni od sto kuna

Datum objave:
2.5.2012 14:48

Zadnja izmjena:
2.5.2012 16:51

Vezane teme

Nakon rasprodanih velikih koncertnih dvorana, Oliver u petak 25. svibnja stiže u zagrebački Klub Aquarius.

Glazbenik koji je u karijeri dugoj 45 godina dosanjao gotovo sve što se dosanjati može, zagrebačkoj publici će u klupskoj atmosferi priuštiti večer za pamćenje, ispunjenu prepoznatljivim sentimentom i nenadmašnim mediteranskim pop hitovima.

Oliver je ostao dosljedan vrhunskoj interpretaciji i pomnom odabiru suradnika dokazuju i recentna izdanja - album 'Samo da je tu' (2010) sa singlovima 'Jubavi mala', 'Dao bi se kladit', 'Prije sna', 'Vrime bez vrimena' te album 'Noć nek' tiho svira' (2011), snimljen u suradnji s mladim, svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom (singlovi 'Brod u boci', 'Nocturno')

Oliverov nastup u Aquariusu održava se u sklopu 20. godišnjice programa Aqua Live i najbolja je najava predstojeće ljetne sezone.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice se mogu naći u Aquarius Music Shopovima te Klubu Aquarius na Jarunu.

Bez tebe

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr