tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+16
Rijeka
+10
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+15

AQUARIUS, 25. SVIBNJA

Ograničen broj ulaznica za Olivera po cijeni od 100 kuna

Za Olivera je rezerviran 25. svibnja u Aquariusu koji će svojim najvećim hitovima zabavljati svoje najveće fanove s obzirom na to da je broj ulaznica ograničen i prodaju se po cijeni od sto kuna

Datum objave:
2.5.2012 14:48

Zadnja izmjena:
2.5.2012 16:51

Vezane teme

Nakon rasprodanih velikih koncertnih dvorana, Oliver u petak 25. svibnja stiže u zagrebački Klub Aquarius.

Glazbenik koji je u karijeri dugoj 45 godina dosanjao gotovo sve što se dosanjati može, zagrebačkoj publici će u klupskoj atmosferi priuštiti večer za pamćenje, ispunjenu prepoznatljivim sentimentom i nenadmašnim mediteranskim pop hitovima.

Oliver je ostao dosljedan vrhunskoj interpretaciji i pomnom odabiru suradnika dokazuju i recentna izdanja - album 'Samo da je tu' (2010) sa singlovima 'Jubavi mala', 'Dao bi se kladit', 'Prije sna', 'Vrime bez vrimena' te album 'Noć nek' tiho svira' (2011), snimljen u suradnji s mladim, svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom (singlovi 'Brod u boci', 'Nocturno')

Oliverov nastup u Aquariusu održava se u sklopu 20. godišnjice programa Aqua Live i najbolja je najava predstojeće ljetne sezone.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice se mogu naći u Aquarius Music Shopovima te Klubu Aquarius na Jarunu.

Bez tebe

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr