AQUARIUS, 25. SVIBNJA

Ograničen broj ulaznica za Olivera po cijeni od 100 kuna

02.05.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Za Olivera je rezerviran 25. svibnja u Aquariusu koji će svojim najvećim hitovima zabavljati svoje najveće fanove s obzirom na to da je broj ulaznica ograničen i prodaju se po cijeni od sto kuna

Nakon rasprodanih velikih koncertnih dvorana, Oliver u petak 25. svibnja stiže u zagrebački Klub Aquarius.

Glazbenik koji je u karijeri dugoj 45 godina dosanjao gotovo sve što se dosanjati može, zagrebačkoj publici će u klupskoj atmosferi priuštiti večer za pamćenje, ispunjenu prepoznatljivim sentimentom i nenadmašnim mediteranskim pop hitovima.

Oliver je ostao dosljedan vrhunskoj interpretaciji i pomnom odabiru suradnika dokazuju i recentna izdanja - album 'Samo da je tu' (2010) sa singlovima 'Jubavi mala', 'Dao bi se kladit', 'Prije sna', 'Vrime bez vrimena' te album 'Noć nek' tiho svira' (2011), snimljen u suradnji s mladim, svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom (singlovi 'Brod u boci', 'Nocturno')

Oliverov nastup u Aquariusu održava se u sklopu 20. godišnjice programa Aqua Live i najbolja je najava predstojeće ljetne sezone.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice se mogu naći u Aquarius Music Shopovima te Klubu Aquarius na Jarunu.

Bez tebe