R'N'R SLAVLJE

Goran Bare i Majke slave u Stereo dvorani

03.05.2012 u 12:37

Bionic
Reading

U subotu, 5. svibnja, istu večer kada će i ostatak Hrvatske saznati je li Goran Bare sa svojim Majkama potvrdio svih 10 nominacija za Porin, u izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji, Goran Bare i Majke nastupit će u riječkoj Stereo dvorani gdje će bez sumnje na koncertu proslaviti osvojene Porine koliko god ih bilo

Veliki povratakfenomenalnim albumom 'Teške boje', oko kojega se složila većina domaćih rock kritičara da je u pitanju možda i najbolji album Majki u karijeri, ponovo je Bareta i Majke stavilo u prvi plan i na sam vrh domaće rock scene. Na svu sreću, ne zbog skandala već zbog same glazbe i pjesama koje su ponudili na novom albumu, uključujući i jedan od najvećih prošlogodišnjih, ali i ovogodišnjih rock hitova, naslovni – 'Teške boje'.

Stoga ni ne čudi što su se izborili za čak deset nominacija za Porin, uključujući i one najprestižnije, a to su pjesma godine i album godine, a možda ih zapadne i hit godine. Stoga nema sumnje da će Goran Bare i ekipa iskusnih rokera okupljenih pod imenom Majke u subotu navečer u svom elementu i pod dojmom osvojenih Porina prirediti u Stereo dvorani koncert za pamćenje. Budite dio rock povijesti i doživite Majke i karizmatičnog Bareta u elementu na eksploziji rock'n'rolla u Stereo dvorani.

Prijatelji iz Nissana su osigurali pet ulaznica sretnicima koji točno odgovore na pitanja u 'Juke Rocks kvizu'.