SEEME AWARDS 2009

Klub Papaya nominiran za prestižnu glazbenu nagradu

28.04.2009 u 17:09

Bionic
Reading

Klub Papaya nominiran je u sklopu SEEME Awards 2009. za nagradu Best SEE Club u kategoriji najboljih klubova u Jugoistočnoj Europi

Među ovogodišnjim nominiranima za nagrade SEEME u kategoriji za Best SEE Club nalazi se i hrvatski klub Papaya, koji se u samo nekoliko godina putem svojih glazbenih festivala Papaya Day & Night i Tuborg Green Beat te kvalitetnih gostovanja svjetski poznatih izvođača uspio nametnuti kao predvodnik nove najpoželjnije destinacije za mlade u Europi.

Klub Papaya svoju nominaciju dobio je za bogat line up za 2009. godinu, interijer koji se u potpunosti uklapa uz more i plažu te za doprinos dance glazbi izdavanjem kompilacije 'Papaya Day & Night'.

Festival SEEME Awards najveći je događaj ovakvog tipa, a u sklopu partyja koji se održavaju u Sofiji dosad su nastupala mnoga eminentna imena, poput Barbare Tucker, Jeffa Millsa, Hectora Romera i StoneBridgea. Kroz četiri godine dobio je na značaju i kod struke i kod publike, a kroz različite kategorije možete glasati za svoj omiljeni event, glazbenu radioemisiju i stanicu, glazbeni magazin ili TV te ostalo.

U nominaciji za Best SEE Club klub Papaya svojim glasom možete podržati ovdje