Glazba OD 11. SVIBNJA DO 27. SRPNJA

Prijavite se na Red Bull Music Academy

  • Autor: I. T.
  • 28.4.2009 13:48:37
  • 28.4.2009 12:52:32

Od 11. svibnja do 27. srpnja traje prijavna faza za Red Bull Music Academy, a prijaviti se mogu svi, bez obzira na to jesu li početnici, amateri ili profesionalci

Red Bull Music Academy je proputovala cijeli svijet, zaustavljajući se jednom godišnje u gradu čija je scena ostavila traga u svjetskoj glazbenoj povijesti. Za vrijeme trajanja Akademije polaznicima se nudi rad i druženje s kolegama iz cijeloga svijeta, upoznavanje s različitom opremom i instrumentima, slušanje predavanja mnogih poznatih glazbenih imena, kao i puštanje glazbe, odnosno sviranje u klubovima.

Troškovi putovanja i boravka su pokriveni. Sve što trebate učiniti je ispuniti prijavni obrazac i snimiti 30 minuta glazbe, bilo vlastite produkcije ili samo odabir pjesama koje su vas inspirirale u životu. U konačnici se prima 60 polaznika, a odabir se provodi u više faza dok se ne postigne savršen omjer glazbenih stilova i vještina.

Sljedeće godine Akademija će se održavati u Londonu, u periodu od 7. veljače do 12. ožujka. Prijavnica, kao i svi ostali važni podaci, objavljeni su na www.redbullmusicacademy.com gdje stoji i kontakt osobe u Hrvatskoj.

I ove godine u Zagrebu će biti moguće doživjeti ugođaj Akademije: 1. svibnja u prostorijama Radija 101 od 13 sati održat će se Red Bull Music Academy Workshop s izuzetnim predavačima - Theo Parrish (Sound Signature; USA), Emma Warren (Observer, RBMA, Steppas Delight; UK) te Dorian Concept (Kindred Spirits, Affline; Austrija). Ulaz je besplatan.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više