PANONSKI MORNAR

Balašević priprema spektakl za Bjelovar, Koprivnicu i Čakovec

26.04.2012 u 12:18

Bionic
Reading

Balašević priprema mini turneju po Hrvatskoj. Bit će to serija 'intimnih koncerata' na kojima će biti po tisuću ljudi. Starta u Bjelovaru 1. lipnja, slijedi Čakovec 2. lipnja, a završava već 9. lipnja u Koprivnici

Ðorđe Balašević početkom lipnja održat će mini turneju po sjeverozapadnoj Hrvatskoj svojim programom 'Kalendar mog djetinjstva', koji se do sada mogao vidjeti jedino u zagrebačkom kazalištu 'Kerempuh'. Karte su, naravno, bile rasprodane.

Balašević starta u Bjelovaru 1. lipnja, slijedi Čakovec 2. lipnja, a završava već 9. lipnja u Koprivnici, objavio je danas Thorax Promotion, koji kultnog kantautora dovodi u suradnji s njegovom producentskom kućom Salayka.

Za razliku od raskošne 'Panonske mornarice', s prikladnom scenografijom i standardnim bendom, u nastupu 'Kalendar mog djetinjstva' s Balaševićem se pojavljuje samo pijanist Aleksandar Dujin. Scena je Balašević, pjesme, nostalgija i humor.

Dojam ekskluziviteta u tako minimalističkom ozračju potvrđuje broj ulaznica koji je za Bjelovar, Koprivnicu i Čakovec ograničen na tisuću.

Ne lomite mi bagrenje