BOOGALOO, 4. I 5. SVIBNJA

Deseti rođendan Future Sound Of Zagreb

26.04.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Future Sound Of Zagreb je najveći i najpoznatiji zagrebački klupski festival elektronske glazbe kojeg je 1999. g. osmislio i pokrenuo Damir Cuculić (Top DJ Mag, Future Shock 2001) i koji se održavao redovno jednom godišnje od 1999. do 2007. Nakon pauze, red je došao i na slavljeničko deseto izdanje koje će se održati u klubu Boogaloo u petak i subotu, 4. i 5. svibnja

Prvi, danas već legendarni FSOZ, održan je u povodu jubilarne 200. TV emisije TOP DJ MAG 21.6.1999. u starom Bestu na tri floora pred 4.000 posjetitelja uz nastupe najboljih zagrebačkih DJ-a i nekoliko stranih gostiju (Mark Spoon (RIP) i ekipa njemačkog magazina Groove s Ianom Pooleyjem). I u narednim godinama FSOZ je uvijek opravdavao svoj ugled i svoje ime najprestižnijeg i najposjećenijeg domaćeg klupskog festivala na kojem su nastupala brojna poznata imena domaće, kao i strane DJ scene (Marc Spoon, Ian Pooley, Marco Bailey, La Di Da, Oscar Mullero...). Osnovni koncept i cilj ovog klupskog multifloor party projekta je uvijek bio, prije svega, promovirati najbolje aktualne zagrebačke DJ-e, različite stilove elektronske glazbe i domaću urbanu elektronsku scenu u najširem značenju te riječi.


Nakon pet godina stanke, jubilarni, 10. po redu FSOZ ponovno se vraća na elektronsku party scenu u svom najnovijem i dosad najboljem izdanju kao dvodnevni festival 4. svibnja ('PsyGoaTrance night') i 5. svibnja ('All Stars Night') u poznati zagrebački klub Boogaloo. FSOZ će i ovaj put ponuditi najnovije recentne različite glazbene stilove elektronske glazbe koju će prezentirati čak 20 poznatih TOP ZG DJ-a svih generacija. Prvi put ovogodišnji FSOZ pruža priliku i dvojici manje afirmiranih dj-a (DJ Huby i DJ Nitevision), a koje je odabrao stručni FSOZ DJ žiri nakon završenog FSOZ DJ CONTEST-a na koji se sa svojim miksevima prijavilo čak njih 24.

Za posebne dekoracije i visualse pobrinut će se Hipermedia, za laser show Prolight, a glavni medijski FSOZ pokrovitelj je MTV HR.


Službeni FSOZ after party pod imenom After Sound of Zagreb započinje u nedjelju, 6. svibnja od šest sati u zagrebačkom klubu GrooveROOVE u samom centru grada, a nastupit će tri poznata zagrebačka house DJ-a: Robi Sliva, Nikola Fuchkar i Tom Bug. Po danima to izgleda ovako:

PETAK 4. 5. 2012. FSOZ - Opening Night
PSYchedelic Final 4
Ganesh
Koorie
M-Run LIVE
Stevo

SUBOTA 5. 5. 2012. FSOZ - All Stars Night

FLOOR 1:
Ivica Petak
Ludvig Astralis
Mr. Dj Dario
Petar Dundov
Go Cut Astralis

FLOOR 2:
Huby /FSOZ DJ Contest Winner/
Frx
Mary
Cet
E Jay Maminho

FLOOR 3:

Nitevision /FSOZ DJ Contest Runner-Up/
Pete Dux
Zero
Teo Harouda
Zoky
Wyrus