NAGRADNJAČA

Umagination domaćin svjetskim zvijezdama

25.04.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl Umagination održat će se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist od 1. do 3. lipnja 2012. kada će ugostiti vodeća imena svjetske glazbene scene. U ATP Dance Areni uz Deniza Koyua nastupit će svjetske zvijezde Axwell i Martin Solveig, dok će njemačka glazbena atrakcija Envy My Music otvoriti Umagination. A mi i ovaj tjedan poklanjamo dvije ulaznice svojim čitateljeima!

Njemački DJ Deniz Koyu vratio se u Europu nakon vrlo uspješne sjevernoameričke turneje. Nastupom u klubu The Mid u Chicagu oprostio se od američkih obožavatelja i vratio u Europu. Prvi nastup očekuje ga već za tri dana u prekrasnoj Barceloni u klubu Opium. Karte su rasprodane što govori o uspjehu ovog mladog njemačkog DJ-a u posljednje vrijeme.

Glazbena karijera Deniza Koyua započinje u ranom djetinjstvu, kada je Koyu još kao petogodišnjak dobio svoje prve satove klavira. U 2011. Denizovi singlovi kao 'Tung' i 'Hertz' koje je objavio u sklopu Flamingo Recordingsa, kao i njegovi remixevi za pjesme Jamesa Blunta 'Dangerous' i Kaskadina 'Turn It Down' prerasle su u prave house klupske himne. Na festivalima diljem svijeta prošle su ga godine izvodili DJ-i kao što su Tiesto, Swedish House Mafia, Fedde Le Grand, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta i Calvin Harris.

Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr), dok se smještaj u Umagu možete osigurati preko agencije Atlas na web adresi www.atlas.hr

Dvije ulaznice osvojio je Franko Tanković

Ulaznice šaljemo poštom na kućnu adresu.