NOVI KLUPSKI EPICENTAR

Kvart pripremio tulum za pamćenje

24.04.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Proljetno otvaranje zagrebačkog kluba Kvart smještenog u prostoru stare klaonice u Heinzelovoj pretvorilo se protekli vikend u dva ogromna tuluma koji će se prepričavati najmanje do sljedećeg petka kad se program nastavlja

Novo mjesto za izlaske u Zagrebu - Kvart - otvorilo je vrata u petak, 20. travnja u suradnji sa Radio 808 i u programu od 12-ak sati okupilo oko 1.500 ljudi.
Sve je započelo velikim košarkaškim haklom sedam zagrebačkih 'crewova'. Blackout, Jabbaton, Dirty Beatz, Sounddesigners, Radio 808, Breakalicious i Pepermint odmjerili su snage u opasnim dvobojima 'tri na tri'. Nakon dva i pol sata odlične košarke prvu titulu odnijela je ekipa Blackouta. Paralelno s haklom dvorište Kvarta zagrijavali su DJ-i Radija 808, Lunarova grafiti ekipa iscrtavala je zidove, a Woohoo i Sindikat biciklista postavili štandove.

Opušteni proljetni tulum započet uličnim sportom polako se, kako je večer odmicala, pretvorio u punokrvan party na dva floora na koji je, činilo se, došao cijeli Zagreb. Odličan paralelni unutarnji i vanjski program u režiji Ree, Yesha, Ilka, Maye, Denisa, Frxa, Philieja i ostalih DJ-a Radija 808 trajao je do pet ujutro. Krcati klub, puno dvorište, fantastična atmosfera i jako puno pozitivnih vibracija pokazali su da je Kvart prostor kakav je publika jedva dočekala.
Super tulum nastavio se i u subotu kad je oko 600 ljudi do ranih jutarnjih sati plesalo na večeri Indie u Kvartu u režiji crewova Take Me Out i Dance Department.

Osmišljeni program otvorit će vrata mladim kreativcima, glazbenicima, DJ-ima, grafiterima, plesačima, VJ-ima, dizajnerima, različitim supkulturnim udrugama i manifestacijama i predstaviti suradnju s mnogim regionalnim festivalima poput Miksera, Exita, Fresh Island Festivala i mnogih drugih.

U petak je ponovno tulum u Kvartu, u subotu Venom & Wize Kid + breakeri i plesači, a u ponedjeljak Kuća u Kvartu: Eddy Ramich, Jogarde, Felver, Pytzek & Alen S.