tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+5
Pula
+8
Rijeka
+12
Zadar
+4
Split
+11
Dubrovnik
+9

ZA CIJELI SVIJET

Dečki iz Hladnog piva potpisali ekskluzivan ugovor s IDM Musicom

Službeno je obznanjeno da je Hladno pivo, grupa koja iza sebe ima sedam studijskih albuma, više od 60.000 prodanih nosača zvuka, osam osvojenih Porina i isto toliko Zlatnih koogli, sklopilo ekskluzivni ugovor s IDM Musicom za područje svijeta

Datum objave:
19.4.2012 13:46

Zadnja izmjena:
19.4.2012 15:48

Vezane teme

Hladno pivo jedna je od rijetkih regionalnih grupa koja je uspjela u zahtjevnoj zagrebačkoj Areni (7. listopada 2011.godine) napraviti koncert za pamćenje uz produkciju na svjetskoj razini, koncerti su joj redovito rasprodani, a svježinu i aktualnost ne gubi ni časkom - nominirana je ove godine za nagradu Porin u kategoriji hita godine s pjesmom ‘Ezoterija’ te za najbolji rock album s posljednjim studijskim albumom ‘Svijet glamura’.

Zagrebački dečki jedni su od omiljenih izvođača u cijeloj regiji, a za njihovu popularnost zaslužan je velikim dijelom i njihov kritički stav prema društvu, normama ljudskog ponašanja te prema vladajućim institucijama, prožet istovremeno zaraznim melodijama i energičnim aranžmanima.

181343,179597,174820,123944

Za singl Hladnog Piva ‘Ezoterija’ u kategoriji ‘Hit godine 2012 možete glasati ovdje.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr