NAGRADNJAČA

Ritam Europe 2 na Bundeku!

25.04.2012 u 10:14

Bionic
Reading

U okviru obilježavanja Europskog tjedna, Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj organizira drugo izdanje koncerta Ritam Europe koji će se održati u petak, 4. svibnja na zagrebačkom Bundeku. A tom prigodom pripremili smo za naše čitatelje poklon pakete koji sadrže CD s prošlogodišnjeg koncerta (TBF, Elemental, Picksiebner, Doyobe, GMBisGeryMendes i Balkan Fanatik), USB, šalicu, informativne brošure o tome što nam EU donosi te eko platnenu vrećicu.

Na nagradni natječaj Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj za bendove koji će u petak, 4. svibnja* nastupiti na koncertu Ritam Europe 2, pristiglo je do sad više od 65 prijava a od petka, 20. travnja, započinje glasanje kojim će publika odabrati svoja tri favorita. Pobjednički bendovi će na koncertu nastupati uz već renomirana imena glazbene scene - Rundek Cargo Trio, Kawasaki 3P i goste iz EU-a, talijanski bend Figli di Madre Ignota.

Glasati se može na web stranici www.ritam-europe.com.hr od petka, 20. travnja u 15.00 sati, do srijede, 25. travnja u ponoć. Tri benda koja osvoje najveći broj glasova, osim nastupa na koncertu, osvajaju i vrijedne nagrade – novčanu nagradu u iznosu od 3500 kuna, snimanje singla i produkciju video spota s live nastupa na koncertu Ritam Europe 2.

Prijava bendova otvorena je još danas do ponoći. Sve potrebne informacije o načinu prijave kao i ovogodišnjim izvođačima dostupne su na www.ritam-europe.com.hr

Koncert Ritam Europe 2 središnje je događanje koje Delegacija EU u RH organizira povodom Europskog tjedna, manifestacije kojom se u Hrvatskoj već trinaestu godinu za redom obilježava Dan Europe, 9. svibnja. Ritam Europe 2 održat će se u petak, 4. svibnja* od 20 sati na zagrebačkom jezeru Bundek. Ulaz na koncert je slobodan.
Medijski pokrovitelji koncerta su Antena Zagreb, CMC – Croatian Music Channel i tportal.hr.

Osim Ritma Europe 2, u okviru Europskog tjedna Delegacija EU u RH organizira i Dane europskog filma koji će se održati od 2. do 9. svibnja u Zagrebu, Rijeci i Puli (program i raspored projekcija dostupni su na www.delhrv.ec.europa.eu), "EU kviz" na web stranicama Delegacije kojim sudionici imaju priliku osvojiti putovanje za dvije osobe u Portugal od 9. do 12. srpnja 2012., javno obilježavanje Europskog tjedna 8. svibnja u Splitu, "EU radio kvizeve" na više od dvadeset radio postaja diljem Hrvatske i druga događanja. Informacije pratite na web stranicama Delegacije i Facebook stranici Informacijskog centra EU-a.

*u slučaju kiše koncert se odgađa na subotu, 5. svibnja 2012.

Poklon pakete su osvojili:

Jurica Jurković
Nikolina Hukman
Ana Janeković
Alenka Uzur
Zdravka Jukić
Ivana Radan
Thiago Gosaric Barros
Ivana Jurić
Irena Todorić
Ankica Penava Pejčinović

Dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.