KRENULO MU

Tupacov hologram ide na turneju?

17.04.2012 u 20:49

Bionic
Reading

Hologram pokojnog repera Tupaca Shakura, koji je ovog vikenda nastupio na festivalu Coachella u Kaliforniji, možda odradi i čitavu turneju

Tupacov je hologram nastupio sa Snoop Doggom i 'otpjevao' tri pjesme, a reakcije publike bile su izrazito pozitivne. Videoisječci Tupacovog nastupa na YouTube su preko noći skupili milijune gledanja.

Takva reakcija navela je Snoop Dogga, Dr Drea i tvrtku Digital Domain, koja je napravila virtualnog Tupaca, da razmisle o čitavoj turneji, tvrdi Wall Street Journal.

'Napraviti posve sintetičku osobu najkompliciranija je stvar koju možete napraviti', tvrdi kreativac Digital Domaina Ed Ulbrich. 'Ovo nije stara snimka. Ovo je iluzija', tvrdi Ulbrich dodajući kako Dr Dre ima velike planove u vezi ovog projekta.

Jedna od opcija o kojima se razmišlja jest velika turneja na stadionima, zajedno sa drugim hip-hop zvijezdama - Eminemom, 50 Centom i Wiz Khalifom. Alternativa je manja turneja, u manjim prostorima, gdje bi s virtualnim Tupacom nastupali samo Dr Dre i Snoop Dogg.