KONCERTI I POTPISIVANJE CD-a

Nina, Tony, Edo Maajka, Urban 21. travnja u Aquarius Music Shopu

17.04.2012 u 11:57

Bionic
Reading

Specijalno povodom ovogodišnjeg izdanja Dana prodavaonica ploča, koji se obilježava 21. travnja, svoja vrata otvorit će i nova prodavaonica Aquarius Music Shop u centru Zagreba, a posjetitelje će razveseliti prigodni pokloni, koncerti i potpisivanje CD-a

Novi Aquarius Music Shop, dućan s najvećom i najraznovrsnijom ponudom nalazi se na lokaciji Kneza Branimira 29, u sklopu Branimir Centra, posjetiteljima će svoja vrata otvoriti 21. travnja, povodom ovogodišnjeg izdanja Dana prodavaonica ploča.

Za otvaranje osmišljen je i prigodan program, a domaćin Dražen Turina Šajeta će u pauzama okupljene počastiti prigodnim poklonima. Posjetitelji će se moći i družiti s nekim od glazbenih zvijezda koji će i potpisivati CD-e (Tony, Nina, Urban &4, Edo Maajka, Marko Tolja) ili uživati u koncertima (Kinoklub, General Woo, Kristijan Rahimovski, Nina Romić, Luft, October Light, Sara Renar, Vesna Matana Matić).

Prigodni program otvorenja započinje u 10,30 sati te traje do 20,30 sati, s kraćom pauzom između 13 i 16,30 sati. Posjetitelje u prijepodnevnom rasporedu očekuju Vesna Matana Matić, Edo Maajka, Urban & 4, Nina Badrić, Sara Renar i October Light. Poslijepodne je rezervirano za Ninu Romić, Marka Tolju, Kinoklub, Tonyja Cetinskog, Kristijana Rahimovskog, Luft te General Wooa.