OD 28. DO 30. LIPNJA

Povoljnije ulaznice za INmusic festival samo do 18. travnja

16.04.2012 u 14:36

Bionic
Reading

Ulaznice za INmusic festival (za tri dana), koji će se održati 28., 29. i 30. lipnja, po trenutnoj cijeni od 290 kuna bit će u prodaji još samo do srijede, 18. travnja

Ulaznice za INmusic festival, koji će se održati 28., 29. i 30. lipnja, koje vrijede za tri dana, po trenutnoj cijeni od 290 kuna bit će u prodaji još samo do srijede 18. travnja. Od 19. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 340 kuna. Kamperske ulaznice za sedam dana boravka bit će u prodaji cijelo vrijeme po cijeni od 150 kuna.

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti kampersku ulaznicu po cijeni od 150 kuna, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, bežični internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u Tisak Media centrima u Hrvatskoj, a mogu se naručiti i preko Tisak Media Webshopa te ih naručiti na najbliži kiosk Tiska.

Svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu dosad su potvrdili The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest, a  uslijedit će još najava izvođača.