tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+11

OČEKUJE SE ČUDO

Robin Gibb iz Bee Geesa pao u komu

Robin Gibb, pjevač slavnog sastava Bee Gees, pao je u komu i liječnici se boje da mu je ostalo tek nekoliko dana života

Datum objave:
14.4.2012 12:57

Zadnja izmjena:
14.4.2012 13:25

Iako se još prije nekoliko dana činilo da je Robin Gibb čudesno pobijedio rak debelog crijeva koji je zahvatio i jetru, stanje mu se iznenada naglo pogoršalo, a povrh svega, oslabljeni organizam napala je upala pluća, što je rezultiralo trenutačnom komom.

Zbog njegova teškog stanja, oko glazbenika se u privatnoj bolnici u Londonu okupila cijela obitelj u iščekivanju najgoreg i nadom u najbolje.

'Naše molitve su uz Robina. Pozitivan je i ne gubi vjeru u pobjedu nad opakom bolešću. Ako postoji itko tko bi mogao pobijediti ovakvu bolest, to je Robin, jer je veliki borac. Ipak, bit će mu jako teško', rekao je blizak prijatelj obitelji za The Sun.

Robin Gibb je zajedno s braćom Barryjem i Mauriceom 1958. godine osnovao jedan od najpoznatijih i najbolje prodavanih bendova svih vremena, Bee Gees. Maurice je umro početkom 2003. godine od zapletaja crijeva.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr