tportal.hr

Zagreb
+6
Osijek
+6
Pula
+16
Rijeka
+15
Zadar
+17
Split
+17
Dubrovnik
+15

VRHUNSKI KONCERT

ST!llness zapalio Tvornicu i dokazao da pripada samom vrhu

Kada je sve na svom mjestu, kada je zvuk odličan, bend uigran do savršenstva, publika u deliriju, a frontman uvjerljivo najbolji frontman danas u Hrvatskoj, onda je evidentna činjenica da su ST!llness sinoć u Tvornici kulture dokazali da se nalaze na samom vrhu domaće rock scene i komotno mogu nastupati bilo gdje u svijetu

Datum objave:
14.4.2012 11:47

Zadnja izmjena:
14.4.2012 14:18

Puna dva sata čistog adrenalina i svirka bez greške obilježili su sinoćnji koncert grupe ST!llness u pregrađenom Velikom pogonu Tvornice kulture koji je bio pristojno popunjen iskrenim poštovateljima i obožavateljima grupe koji nisu štedjeli ni svoje glasove niti svoje dlanove. Bez sumnje, trenutačno najbolji frontman u Hrvatskoj danas – Ivan Jurić Yuri, sinoć je bio rijetko viđena kazališna zvijezda na vrhuncu slave, u svojoj najboljoj izvedbi, dajući do znanja da su on i publika jedno, dok je svojim plesnim pokretima, gestikulacijama ali prije svega odličnim vokalnim izvedbama i nevjerojatnoj bujici riječi i uzvika, dokazao da mu nema ravna u krugu od par stotina kilometara. Da bend sakrijete u mrak, ugasite ton i gledate samo njega, doživjeli biste vrhunsku kazalištu predstavu, međutim zahvaljujući nevjerojatnoj uigranosti kompletnog benda i sjajnoj svirci, ST!llness i Yuri funkcioniraju kao neraskidiva cjelina. Njima nisu bili potrebni pogledi niti došaptavanja jer je sve teklo kao u vrhunski režiranoj predstavi u kojoj su prevladavale pjesme sa njihova tri albuma.

Unatoč činjenici što je novi, treći studijski album tek jučer stigao u prodavaonice, pjesme sa tog albuma odmah su naišle na plodno tlo i oduševile publiku koja je na većinu njih reagirala kao da ih zna već godinama dok su hitova sa prva dva pjevani skoro zborno uz prigodnu koreografiju pod ravnanjem maestra Yurija. I zvučno i izvođački, i vokalno i scenski, ST!llness su doista priredili pravi spektakl i na najbolji mogući način predstavili novi album. Pruži li vam se prilika, nikako ne propustite njihov sljedeći nastup, da i sami doživite ST!llness i prepustite se njihovoj energiji, njihovoj fuziji reggaea, rocka, duba i rapa, te njihovoj vrhunskoj izvedbi koja vas jednostavno mora osvojiti svojom iskrenom i nesebičnom energijom koju su sinoć podijelili s prezadovoljnom publikom.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr