Glazba MALI POGON, 20. TRAVNJA

Trigger dovodi domaće genijalce u Tvornicu

  • Autor: tportal.hr
  • 11.4.2012 22:14:21
  • 11.4.2012 21:38:39

Sljedeći Trigger u petak, 20. travnja, u Mali pogon Tvornice kulture opet dovodi goste koji spadaju u grupu 'domaćih genijalaca'

Uz Trigger rezidente, svoju glazbenu selekciju pripremit će gosti koje triggerovci ne žele razotkriti. Spomenuli su jedino da često rade u institucijama poput muzeja, i to za velike pare, te da se priča da vole i Bajagu, ali će za Trigger pripremiti nešto prikladno. Uz njih nastupa i javnosti poznat, ali gotovo jednako mističan Dr. Deda, koji vidi sve i zna skoro sve. Deda vizualno stimulira publiku na koncertima raznih bendova i partyja.

Trigger su Bambi i Rachunica. Vole nabrijanu glazbu i smirene ljude. Ako želiš slušati najsvježiju selekciju acida, techna, electra i 8-bita, i ti ćeš voljeti njih. Zbrojeno imaju preko 15 godina iskustva u slušanju glasne muzike, sumanutom traženju hitova i davanju kratkih turističkih ruta gostima po centru Zagreba. Osim na vlastitim programima iskustvo su skupljali na Illectricityju, Queeru, Terraneu i Žednim Ušima, te na raznim tuđim programima u Zagrebu i široj regiji.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više