Glazba FACEBOOK POZITIVA

Počela serija koncerata za pomoć Nevenu Mijaču

  • Autor: tportal.hr
  • 30.3.2012 20:48:03
  • 30.3.2012 18:16:44

U nekoliko manjih zagrebačkih klubova već su počele svirke potpore s raznim vidovima skupljanja sredstava za Nevenovo liječenje – od škrabica za dobrovoljne priloge, preko naplate ulaznica, do odricanja bendovskih honorara u korist Nevena... Svi pomažu kako najbolje znaju i mogu

Nakon što je putem Facebooka Nevenov prijatelj Nikola pokrenuo ideju kako pomoći Nevenu Mijaču i kada je odaziv kolega glazbenika, klubova, prijatelja i nepoznatih ljudi bio nevjerojatan, ovih dana krenula je i realizacija nekih ideja koje su se iskristalizirale.

Kako je odaziv glazbenika raznih žanrova stvarno velik, tako se isprofiliralo nekoliko klubova koji su stilski podijeljeni, ali svi s jednim zajedničkim ciljem – pomoći Nevenu Mijaču, jednom od najboljih hrvatskih usnoharmonikaša, kako bi se i dalje mogao boriti sa zloćudnom bolešću s kojom vidi bitku već tri godine. Neven je obećao da će, koliko će mu to zdravlje i mogućnosti dozvoliti, gostovati gdje god bude mogao.

Kako je Neven ipak prvenstveno blues i rock orijentiran (mada je svirao i s većinom estrade), tako su prvi u akciju krenuli rock klubovi u Zagrebu – Bikers Beer Factory, Sobe, Route 66 i Tituš, a seriji koncerata pridružuju se i Purgeraj s Blues Harp Festom, Hard Place s rokerima Cota G4, Hard Time, Corto i drugima, te Bachuss jazz club gdje nastupaju Matija Dedić, Valerija Nikolovska, Zdenka Kovačiček i drugi. Veliko finale dogodit će se u Boogaloou 12. travnja (Pips, Chips & Videoclips, Jinx, Davorin i Bogovići, Boa i ostali). Zanimljivo je da su se i klubovi u drugim gradovima solidarizirali te i oni kreću s akcijama.

Boogaloo, 12. travnja

K3P
JINX
Pipss chips & Videoclips
BOA
Davorin i Bogovići
Žan i Mazguni
Sane

Prodajna mjesta i sve ostale informacije o datumima održavanja koncerata:

Aquarius
Dancing bear
Rockmark
Boogaloo
Hard place
Free bird
Ditry old shop
Cijena 50 kn, na dan koncerta 70 kn

Klubovi koji su se uključili u akciju


Bikers bear factory
Klub Soba
Hard Place
Tituš caffe bar
Bachuss
klub Purgeraj
Route 66
Pepermint
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više