tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+8
Pula
+11
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+13
Dubrovnik
+15

SKROMNO?

Amy Winehouse roditeljima ostavila tri milijuna funti

Nakon što su poplaćani svi dugovi i porezi, roditeljima Amy Winehouse ostalo je tri milijuna funti

Datum objave:
29.3.2012 12:03

Zadnja izmjena:
29.3.2012 13:42

Amy Winehouse živjela je kao da sutra ne postoji, a sukladno tome moglo se očekivati da nikad nije napisala oporuku te je ostavština od 4,257 milijuna funti pripala njezinim roditeljima. No kad su se poplaćali svi porezi i dugovi koje je ostavila za sobom, Winehouseima je ostalo oko tri milijuna funti.

Čini se da ni to nije dovoljno Amyinu ocu koji je nedavno prodao haljinu svoje kćeri u humanitarne svrhe, odnosno za humanitarni fond koji je osnovao. Nakon bijesa obožavatelja Amy Winehouse na Twitteru, koji ga osuđuju da živi na račun slave svoje preminule kćeri, Mitch se opravdao da je prodaja haljine bila želja same Amy koja je svoju odjeću redovito dijelila humanitarnim udrugama.

Dodajmo kako bivši suprug prerano preminule britanske glazbenice Blake Fielder-Civil neće dobiti ni novčića.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr