ARENA, 17. RUJNA

Slavni kvartet Il Divo stiže u Zagreb

27.03.2012 u 11:32

Bionic
Reading

Najpoznatiji svjetski klasični multinacionalni kvartet Il Divo prvi put, u sklopu europskog dijela svjetske turneje, dolazi u Hrvatsku, u Arenu Zagreb 17. rujna

Svjetska turneja započela je u veljači, a kvartet (Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler) nastupa na najpoznatijim mjestima diljem svijeta. Na svojoj četvrtoj svjetskoj turneji promovira najnoviji album 'Wicked Game'. Zanimljivim vokalnim spojevima i jedinstvenim opernim aranžmanima osvojili su milijune slušatelja te pokrenuli klasičnu multinacionalnu senzaciju.

Na posljednjoj održanoj turneji 'An Evening With Il Divo' (2009), koncerti su rasprodani u više od 130 gradova te su primili Billboardovu nagradu (the Billboard Breakthrough Award) za jednu od najvećih i najuspješnijih turneja godine. Nova scenografija obećava zapanjujuću vizualnu i glazbenu kombinaciju najboljih pjesama te premijernih izvedbi s najnovijeg albuma.

Il Divo je savršen spoj moderne opere, kazališta i koncertne izvedbe. Redatelju je privilegij stvoriti vizualno okruženje pozivajući publiku na kazališno putovanje njihove glazbe', rekao je umjetnički redatelj Brian Burke. Izgled pozornice bit će elegantan i profinjen, no uz šarm koji posjeduju ova četvorica vrlo je vjerojatno kako velik dio publike neće previše pozornosti obraćati na popratne sadržaje.

'Wicked Game' njihov je peti studijski album. Od izlaska albuma u studenom prodan je u više od milijun primjeraka. Neke od pjesama koje se nalaze na albumu su naslovna pjesma 'Wicked Game', prerada klasika Chrisa Isaaka, obrada Orbisonove pjesme 'Crying' i nova verzija nezaboravne 'Time To Say Goodbye'.

Il Divo je ostvario najuspješniji međunarodni proboj, za sada je prodao više od 26 milijuna albuma te nosi titulu pionira klasičnog multinacionalnog žanra. Uspjeh je donio je novi zvuk u svjetsku vokalnu glazbu, a njihova pojavnost počela se koristiti kao sinonim muške ljepote. Od početaka do danas imaju više od 150 zlatnih i platinastih nagrada u 33 zemalja.

Ulaznice za zagrebački koncert, 17. rujna u Areni kreću u prodaju 30. ožujka a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na na www.eventim.hr. Dostupni su i ekskluzivni VIP paketi koji uključuju rezervaciju odličnih mjesta, sudjelovanje na upoznavanju s Il Divo, fotografiju, potpisivanje, te mogućnost nabavljanja Limited Edition suvenira! Kupnja VIP paketa moguća je jedino na www.ildivo.com.

Cijene ulaznica:
Vip lože: 900 kn
Gold parter: 900 kn
vip parter: 490 kn
parter 1 / donja tribina 1: 390 kn
parter 2 / donja tribina 2: 350 kn
gornja tribina 1: 300 kn
Gornja tribina 2: 250 kn
Gornja tribina 3: 200 kn

Budući da je koncert je sjedećeg karaktera u prodaji je samo 8000 ulaznica.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate! Članovi fan kluba Adria Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.