SPEKTAKL U SPLITU

Požurite po jeftiniju ulaznicu za The Cult

22.03.2012 u 14:45

Bionic
Reading

Ulaznice za koncert britanske rock grupe The Cult, koji će se održati u utorak, 3. srpnja, u Spaladium Areni u Splitu, još će se dva dana, do subote, 24. ožujka, prodavati po posebnoj promotivnoj cijeni od 190 kuna za parter i tribine

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima sustava Eventim diljem Hrvatske te putem interneta

The Cult je jedan od najznačajnijih britanskih rock bendova, a u 2012. godini spreman je za najveći izazov karijere. Svoj deveti album 'Choice of Wapon' objavljuje u svibnju, ponovno s čuvenim producentom Bobom Rockom koji je producirao kultni album 'Sonic Temple', s kojim su The Cult dotaknuli najveće vrhunce karijere.

Karizmatični pjevač Ian Astbury te gitarist i koautor većine pjesama, Billy Duffy, zajedno s ekipom po treći put dolaze u Hrvatsku. Nakon što su 2007. oduševili fanove na Drava Rock Festu u Koprivnici te nakon što se za njihov zagrebački koncert u Domu sportova 2009. tražila ulaznica više, The Cult u punoj snazi dolazi u Split kako bi prodrmao Spaladium nekim od bezvremenskih hitova poput 'Sweet Soul Sister', 'Rain', 'She Sells Sanctuary', 'Fire Woman', 'Wild Flower', 'Edie (Ciao Baby)'.

Predgrupa The Cultu bit će škotski hard rock bend Gun, koji je svjetsku slavu postigao 1994. obradom Cameovog hita 'Word Up!'.

Gun je jedan od najpoznatijih rock bendova potekao iz Škotske, nastao je 1987, raspao se 1997, a od 2008. ponovno je na sceni. Objavio je pet studijskih albuma, među kojima je najpoznatiji 'Swagger' (1994), s kojeg je skinuto čak pet singlova, na čelu s 'Word Up!', i svi su bili u top 40 britanske ljestvice.

Od nedjelje, 25. ožujka, cijena ulaznica za ovaj ljetni rock spektakl bit će 220 kuna za parter, a 240 za tribine. VIP ulaznica košta 400 kuna.