NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Hladnog piva

05.03.2012 u 11:24

Bionic
Reading

U Tvornici su 8. i 9. ožujka rezervirani za koncerte Hladnog piva, ali bit će to dva različita repertoara. Jedan biraju fanovi, a drugi dečki iz benda. A tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice za koncert 8. ožujka.

U proteklih godinu dana Hladno pivo održalo je više od četrdeset koncerata diljem regije i nastupilo pred tisućama ljudi. No nakon većih gradova i velikih dvorana, na zahtjev i molbu fanova, došlo je vrijeme za manje gradove i prostore pa će tako Pivo u dva dana Tvornice održati dva sasvim različita koncerta s različitim set listama.

Za dugogodišnju vjernost, dečki su prvi puta odlučili nagraditi predane fanove i prepustiti im odluku o odabiru dijela set liste pa makar to značilo da će svirati pjesme koje nisu izvodili 15 i više godina.

Svi koji na ovaj način žele sudjelovati u kreiranju koncerata u Tvornici, trebaju svoj odabir pjesama poslati u sljedećih tjedan dana, najkasnije do 20. veljače na mail: hpjukebox@gmail.com

Uvijek raspjevani i dobro raspoloženi Mile Kekin i ostatak benda na svim nastupima svojoj publici daju maksimum, što se, naravno, očekuje i na koncertima u Tvornici. Cijene ulaznica su 80 kuna do 15. veljače, od 15. veljače iznose 100 kuna; na dan koncerta 130 kuna.
Ulaznice su u pretprodaji na ovim mjestima: Tvornica Kulture, Zona Tvornice, Daily News tobacco shop, Churchill Cigar Shop, Caffe bar Kino Zagreb, Dirty old SHOP i www.eventim.hr

Po dvije ulaznice osvojili su:

Kosjenka Capuder
Kristijan Borko