ROKAJ FEST 2012.

Skindred, Father i Igut na Rokaju!

05.03.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Rokaj fest na Zagrebački velesajam donosi i grupe Skindred, Father i Igut. Sljedeći tjedan započinje prodaja limitirane količine jednodnevnih ulaznica za Rokaj fest po izuzetno povoljnim cijenama

Sjajni Velšani, Skindred, bend koji kombinira punk rock, reggae, metal i alter rock utjecaje, slovi za sjajnu koncertnu atrakciju koja tjera na konstantno skakanje. U Hrvatsku se vraća nakon dvije godine. Poznati magazin Kerrang! ga je dosad dva puta proglašavao najboljim britanskim live bandom!

Riječka petorka Father nastupila je nedavno u dalekom Dubaiju, sudjelovala je u finalu natječaja za nastup na Wacken festivalu završivši na drugom mjestu, a ostatak godine planira provesti promovirajući izvrstan posljednji studijski album ‘One Eon’.

Opasni zagrebački razbijači Igut stilski će se odlično uklopiti u ovogodišnji Rokaj fest; riječ je o momcima koji ispaljuju riffove kao od šale, a Rokaj će im poslužiti kao polazišna točka mnogobrojnih nastupa na europskim ljetnim festivalima.

JEDNODNEVNE ULAZNICE
Rokaj fest sluša zahtjeve svoje publike pa tako uskoro u prodaju kreće limitirana količina jednodnevnih ulaznica, iako je gotovo svugdje usvojen standard da festivali nude jednodnevne karte isključivo na dan koncerta. Od četvrtka 9. ožujka do četvrtka 22. ožujka u prodaji će se naći jednodnevne ulaznice po cijeni od svega 170 kuna. Po 500 komada bit će pušteno u prodaju za svaki dan, a bit će u prodaji do 22. ožujka ili do isteka zaliha.

Jednodnevne ulaznice će nakon toga biti dostupne u posljednjem tjednu uoči festivala, od 1. do 6. lipnja, po cijeni od 200 kuna. Idući tjedan, uoči početka prodaje jednodnevnih ulaznica, znat će se i raspored po danima dosad potvrđenih izvođača. Festivalske ulaznice za oba dana Rokaj festa u prodaji su po cijeni od 230 kuna.

Trenutni line up Rokaj festa uključuje: Slayer, Mastodon, TBF, Lagwagon, Enter Shikari, Gojira, Skindred, S.A.R.S., Pips,Chips&Videoclips, Pasi, Nina Romić, Father, Roots Manuva, General Woo, Theophilus London i Igut, a još izvođača, uključujući nove inozemne headlinere, bit će poznato već sljedeći tjedan.


Prodajna mjesta – Zagreb:

Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Teslina 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Tvornica Kulture, Šubićeva 2

Rijeka, Split i Zadar:
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14
Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2
Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4