KOLOVOZ U ŠIBENIKU

Rasprodan prvi paket festivalskih ulaznica za Terraneo

15.02.2012 u 11:15

Bionic
Reading

Ovogodišnji Terraneo održat će se od 7. do 9. kolovoza u Šibeniku, a nakon što je rasprodan prvi paket ulaznica, drugi kreće u prodaju 1. ožujka

Prvi paket od 1.000 festivalskih ulaznica po cijeni od 290 kuna za festival Terraneo rasprodan je. Sljedeći paket festivalskih ulaznica kreće u prodaju 1. ožujka 2012, nakon objave prvog dijela izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala. Ulaznice za festival Terraneo mogu se kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su: Dirty Old Shop, klub Purgeraj, glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa te fast food bar Šešula u Šibeniku, kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Drugo izdanje glazbenog festivala Terraneo održat će se od 7. – 9. kolovoza 2012. godine u Šibeniku. Tri dana odličnog glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnoštvo zabavnih programa zovu vas na savršen ljetni provod na Jadranu.

Terraneo donosi odličan glazbeni program, strane i domaće bendovi, DJ gostovanja, non-stop parti zone, radionice i predavanja, izložbe i performanse, kampiranje, zabavne sadržaje. Održava se u napuštenoj vojarni nedaleko centra Šibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu Woodstocka.