Glazba ŠEST GRAMMYJA

Poslušajte povratnički nastup Adele nakon operacije

Iako su mnogi strahovali kako će izgledati njezin nastup nakon operacije glasnica, Adele je ponovno oduševila, a trijumfalno je pokupila sve nagrade za koje je na Grammyju bila nominirana, njih čak šest

Nakon što je na dodjeli nagrade Grammy Adele trijumfalno izvela svoj hit ' Rolling In The Deep', bilo je jasno da je njezin veliki povratak nakon operacije glasnica izuzetno uspješan.

Naime, njezini su fanovi bili u strahu kakav će biti ishod, no čini se da razloga za brigu nemaju. Pjevačica je bila nominirana za šest nagrada i sve je osvojila. Važne glazbene nagrade Adele je dobila za album godine, najizvođeniju pjesmu i pjesmu godine, a također i za najbolju pop izvedbu, pop vokal i kratki video. 23-godišnja pjevačica, nakon operacije glasnica, prema liječničkom savjetu, morala je napraviti pjevačku pauzu. Baš uz tog razloga željno se iščekivao njezin veliki povratak.

Najavila ju je Gwyneth Paltrow koja ju je pozvala da izvede 'nešto posebno' i, čini se, nije pogriješila. Publika je pljeskala s velikim oduševljenjem tijekom izvedbe, a pjevačica je bila potpuno u svom elementu na pozornici. Velike ovacije i gromoglasan pljesak uslijedili su nakon izvedbe.

Adele na Grammyju
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više