SURF ROCK STARS

Veliki koncert The Bambi Molestersa u Tvornici

15.02.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Dugo očekivana promocija DVD-a i live albuma 'A Night In Zagreb' napokon će se održati i u Zagrebu, i to u Tvornici u subotu 18. veljače. Bit će to jedan od onih koncerata koji se nikako ne propuštaju!

Prvi album 'Play Out of Tune' objavio im je 1995. godine Zdenko Franjić za svoju etiketu Slušaj najglasnije. Godine 1997. izlazi im album 'Dumb Loud Hollow Twang' kojim ulaze u igru i kreću u osvajanje svijeta, a 17 godina kasnije The Bambi Molesters mogu zadovoljno ustvrditi da su ostvarili karijeru kakvu su samo mogli sanjati, o čemu svjedoči niz koncerata održanih na svim stranama svijeta, kao i hvalospjevi u mnogobrojnim glazbenim magazinima. Njihov posljednji studijski album 'As The Dark Wave Swells' iz 2010. osvojio je domaću kritiku i publiku, dok ih je u Europi pratila prestižna diskografska kuća Glitterhouse Records, a na Amazonu su se u jednom momentu našli i na prvom mjestu najprodavanijih albuma.

Krajem prošle godine objavili su dvostruki DVD i CD 'A Night In Zagreb' koji će ovom prilikom promovirati na svom zagrebačkom koncertu u Tvornici kulture u subotu 18. veljače. S obzirom na njihovu suradnju sa svjetski poznatim glazbenicima, nema sumnje da će im se i na zagrebačkom koncertu pridružiti netko od njih. Ako nitko drugi, onda barem frontmen Walkaboutsa Chris Eckman, s kojim su ostvarili iznimnu suradnju na projektu The Strange. To je jednostavno jedan od onih koncerata na kojima treba biti.

Prijatelji iz Nissana su osigurali pet ulaznica sretnicima koji točno odgovore na pitanja u Juke Rocks kvizu.