NASTUPI U TVORNICI

'Hladno pivo' prima prijedloge za set liste koncerata

02.02.2012 u 12:56

Bionic
Reading

Osim što su na današnjoj press konferenciji najavili dva klupska nastupa u Tvornici kulture 8. i 9. ožujka, premijerno su prikazali i novi spot za pjesmu 'Možda' u još jednoj režiji Pilot studija iz Splita

Ponosni na novi video spot za pjesmu 'Možda', koju je nakon odličnih spotova za 'Svijet glamura' i 'Foto aparat' realizirala ekipa Pilot studija iz Splita, dečki iz Hladnog piva su najavili dva klupska koncerta koja će se održati u četvrtak, 8. i petak, 9. ožujkai to najviše na nagovor obožavatelja i vjerne publike koja ih se zaželjela u nekom intimnijem prostoru.

Ulaznice po cijeni od 80 kn kreću već sutra u prodaju, uz napomenu da će se do kraja veljače moći kupiti po toj cijeni, u ožujku po 100 kn, a na sam dan koncerta, ostane li još neprodanih ulaznica, po 130 kn. Broj ulaznica za obje večeri bit će limitiran kako bi se izbjegle velike gužve, a da ne bi sve bio samo još jedan koncert, na adresi hpjukebox@gmail.comHladno pivo prima prijedloge za set liste (top 10) koje će biti izvučene pred nastupe, uz obećanje da će sigurno svirati 'dobitnu' set listu bez obzira radi li se o pjesmama koje možda nisu izvodili ni 20 godina. Također su naglasili da će se koncerti razlikovati te da neće svirati iste pjesme oba dana iako, unatoč set listama, zadržavaju pravo na izbor ostalih pjesama.

Što se samog spota tiče, po riječima jednog od redatelja koji je prisustvovao press konferenciji, rađen je preko 100 dana u stop animaciji i snimljeno je najmanje 4.000 sličica. Spot je doista zanimljiv, ali više kao animirani film, a nešto manje kao spot Hladnog piva, iako se oni sami kao male lutke pojavljuju u spotu.