PRETPREMIJERA U SAXU

Novi album Depeche Modea oduševio fanove

15.04.2009 u 09:12

Bionic
Reading

U zagrebačkom klubu Sax održana je hrvatska pretpremijera novog albuma Depeche Modea. Novi album u prodaji je za fanove 18. travnja od 12 do 14 sati

Jučer je u zagrebačkom klubu Sax, u organizaciji Tuborga i Dallas Recordsa, pedesetak fanova grupe Depeche Mode pretpremijerno imalo priliku poslušati 13 pjesama s novog albuma Sounds Of The Universe.

Dugo očekivan album 'Sounds Of The Universe'diljem globusa izaći će 20. travnja, a hrvatski fanovi grupe dobit će ekskluzivnu priliku kupiti novi album već 18. travnja točno u podne u svim Dallas Music Shopovima.

Onima koji tijekom ekskluzivne prodaje, od 12 do 14 sati, kupe novi CD, Tuborg i Dallas Records omogućit će sudjelovanje u promotivnoj igri, a glavna je nagrada upoznavanje s članovima Depeche Modea na Tuborg Green Festu 09. Za upoznavanje s depešovcima potrebno je imati ulaznicu za Tuborg Green Fest 09.

Svi oni koji bi novi album premijerno željeli čuti uživo, to će moći učiniti 21. svibnja kada depešovci sviraju kao glavni izvođači na Tuborg Green Festu 09

 



Depeche Mode: Sounds Of The Universe