Glazba NAGRADNJAČA

Funk & Soul Tour u zagrebačkom Maraschinu

  • Autor: tportal.hr
  • 26.1.2012 10:52:45
  • 23.1.2012 15:56:30

Nakon Smoove & Turrella u Pepermintu, Funk & Soul Tour se nastavlja, a destinacija je Maraschino Bar na Cvjetnom trgu, 27. siječnja. Tportal.hr vam ovom prilikom poklanja 2x2 ulaznice.

Soopasoul je vrhunski funk & soul projekt čija izdanja krase etikete poput Hed Kendi i Jalapeno records, ujedno utočište trenutno najjačim imenima groovy scene, kao što su Kraak & Smaak, Smoove & Turrell, Max Sedgley, Dr. Rubberfunk, Fort Knox Five i drugi.

Danny Bennet, DJ, producent, multiinstrumentalista i ključna osoba Soopasoula, veteran je glazbe i svjetski putnik koji je rasplesao sve kontinente, brojne klubove i festivale. Ono što donosi jest vrhunski funky zvuk s primjesama hip-hopa te breakbeata, sadrži mnoštvo brassova i izvrsnih vokala, što mora rezultirati plesom i željom za zabavom. Glazba Soopasoula je korištena u mnogim marketinškim platformama i reklamama te je prisutna u desetak filmskih soundtrackova.

Uz Soopasoul, tu je domaći heroj i resident Maraschina, zadranin Aldo Morro kojeg je javnost upoznala nakon pobjede DD Battle showa Otvorenog radija. Savršen spoj pošto je Aldo otvorio nastup legendarnom Dimitriju from Paris prošlo ljeto na San Pellegrino Beach Festivalu.

Još jedna večer za pamćenje i najava San Pellegrino Beach Festivala koji se održava od 28. do 30. lipnja u Umagu. Maraschino 27. siječnja je posebno i ekskluzivno mjesto za 300 ljudi, koje oni željni prave zabave i plesa, vrhunskog funk & soula, ne smiju nikako zaobići ni propustiti, posebno iz razloga što ćemo te večeri otkriti prve izvođaće sljedećeg San Pellegrino Beach Festivala. Cijena ulaznice je simboličnih 30kn.


Po dvije ulaznice su osvojili:

Nikolina Mamlić
Franjo Crnković
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više