'NEDOSTAJAT ĆEŠ NAM!'

Slavni pjevači i glumci na Twitteru se opraštaju od Ette James

20.01.2012 u 21:32

Bionic
Reading

Nakon što je svijet obišla tužna vijest da je legendarna pjevačica Etta James izgubila bitku s leukemijom te preminula u 74. godini života, mnogi nisu mogli sakriti tugu te su svoje osjećaje podijelili na društvenim mrežama

Samo nekoliko minuta nakon što je menadžer i dugogodišnji prijatelj Ette James, Lupe de Leon, potvrdio tužnu vijest kako je diva soula preminula, njezini obožavatelji, među kojima su slaven osobe, tugu nisu mogli sakriti, pa su tako svoje osjećaje i misli i posljednje zbogom slavnoj pjevačici podijelili na Twitteru.

Kirstie Alley izrazila je na Twitteru svoju tugu zbog odlaska legendarne glazbenice riječima njezine pjesme 'At last': 'Konačno je moja ljubav došla.. moji samotni dani su gotovi... RIP Etta James'. 'Bit ću zauvijek zahvalna na tvom glasu i tvojoj duši. Počivala u miru', poručila je Etti Hayley Williams,a Alyssa Milano samo je kratko napisala: 'RIP, Etta James'. Pjevačica Jessie J također je odala počast preminuloj divi. 'Upravo su mi rekli kako je Etta James preminula. Hvala ti na prekrasnom glasu i predanosti'.

Kelly Rowland napisala je: 'Klasična. Jedinstvena. Etta James! Hvala ti što si s nama podijelila svoj nevjerojatan talent! Denise Richards kaže: 'Tako je tužno što je Etta James preminula. Moje srce je uz njezine najbliže', a David Boreanz kaže kako magija koju je Etta imala nikada neće nestati.
Od slavne pjevačice putem Twittera oprostila se i Mariah Carey za koju kaže kako je bila doista posebna te da ju neće zaboraviti. A Jessica Alba Etti James se zahvalila na svim predivnim pjesmama.