Glazba 16. VELJAČE, BOĆARSKI DOM

Dodatni paket ulaznica za koncert Chrisa Ree

  • Autor: tportal.hr
  • 18.1.2012 12:13:24
  • 18.1.2012 10:15:23

Zbog velikog zanimanja za koncert Chrisa Ree u Zagrebu 16. veljače, dodano je još 80 ulaznica za sjedeća mjesta

Dodatne ulaznice za koncert 16. veljače u Boćarskom domu u prodaji su po cijeni od 300 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr. Stajaća mjesta su također u prodaji te od 16. siječnja njihova cijena iznosi 290 kuna.

Turneja Chrisa Ree, u sklopu koje će doći do Zagreba, promovira objavljivanje njegova novog materijala nakon više od deset godina stanke. Opširno izdanje od tri CD- a i dva DVD-a, 'The Santo Spirito Project' uključuje potpuno novi studijski album i dva filma na DVD-u, koje je napisao i režirao Chris Rea. Prvi film je surova i brutalno iskrena kronika o borbama s bikovima uz neoklasičnu i španjolsku gipsy glazbu, a drugi film prati čovjekovo putovanje Firencom u potrazi za istinom, na putu koji i je i nije poželio započeti.

Glazba koja prati oba filma sadržana je na dva CD-a. Chris Rea objašnjava svoje razloge za takav ambiciozan projekt: 'Volim stvaranje i strastveno vjerujem da umjetnik uvijek treba biti u potrazi za isprobavanjem novih načina približavanja svojih ideja publici. Ne bi smjelo biti pravila i, za Boga miloga, postoje alternative raznim talent TV showovima. Ponekad oni koji su imali izuzetno dobru sreću dopuštaju samo takvim emisijama da postavljaju glazbeni i kulturni dnevni red, dok sami zapravo ne rade ništa novo i drugačije.'

Karijera Chrisa Ree proteže se na više od trideset godina, a albumi 'Road To Hell' iz 1989. i 'Auberge' iz 1990. debitirali su na br.1 u Velikoj Britaniji, odredivši ga kao jednog od nedvojbeno najboljih glazbenika i tekstopisaca u zemlji.

Njegov bogati katalog uključuje klasike poput 'Fool (If You Think It’s Over)', 'On The Beach', 'Let’s Dance', 'Josephine', 'Stainsby Girls', 'Drivin' home for Christmas', 'I can Hear Your Heartbeat', 'Working On It', 'Road To Hell (part 2)', 'Auberge', 'God’s Great Banana Skin' i 'Julia'.

Santo Spirito Project bit će objavljen u ponedjeljak, 5. rujna, na CD/DVD izdanju, a za digitalni download će biti dostupan od prosinca 2011.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više