Glazba DOKUMENTARAC NOVINARA CNN-A

Turbofolk je 'smeće od glazbe' koje potiče na opijanje i nasilje

  • Autor: tportal.hr
  • 16.1.2012 22:38:59
  • 14.1.2012 22:12:24

U dokumentarcu novinara CNN-a Thomasa Mortona u produkciji kanadske VBS.tv 'Poročni vodič za Balkan' autor filma je turbofolk nazvao je 'smeće od glazbe' koje potiče na opijanje i drogu, ali i navodi na seks i nasilje

Uz priču o kriminalu i ratnim godinama idu slike Lepe Brene i Cece Ražnatović, koje su predstavljene kao kraljice turbofolka. Cecu su predstavili ne samo kao trash pjevačicu, nego i kao suprugu kriminalca Željka Ražnatovića Arkana, a objavljena je i njezina slika u maskirnoj uniformi s automatskom puškom.

Kao autentična predstavnica žanra, u filmu se pojavljuje i Goga Sekulić, koja je novinara povela u noćni provod. Ona je presretna zbog svoje uloge u filmu, jer, kako kaže, ne može se svatko pojaviti u emisiji CNN-ova novinara.

U 'Poročnom vodiču za Balkan' pojavio se i Kornelije Kovač, predstavljen kao srpski Elton John, koji je naveo kvalitete koje mora posjedovati vrsna turbofolk pjevačica; mora biti zgodna i spremna razmetati se grudima, dok su pjevačke sposobnosti manje bitne.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više