SATURDAY NIGHT LIVE

DJ Phat Phillie u Vip clubu

12.01.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Ključno ime domaće hip hop scene, DJ Phat Phillie bit će domaćin subotnjeg programa u Vip clubu

DJ Phat Phillie rezident je nekoliko uglednih klubova u Hrvatskoj u kojima organizira svoje hip hop i R&B večeri Phat Fridays i Blackout Classics te Blackout Summer Lounge.

Osim Hrvatske, prepoznali su ga u Americi, Njemačkoj, Francuskoj, Rusiji, Švedskoj, Danskoj, Italiji, Bugarskoj, Slovačkoj, Švicarskoj, Austriji, Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji, a osim redovitih nastupa na našoj televiziji, gostovao je i na njemačkoj Viva TV te britanskom MTV Mash.

S grupama Tram 11 i Bolesna braća nekoliko je godina zaredom nastupao na Porinu, a u suradnji s Menartom objavio je i njihove prve albume: Tram 11 'Čovječe ne ljuti se' i Bolesna braća 'Lovci na šubare'.

Na njegovim 'Blackout' večerima dosad su gostovale brojne svjetske zvijezde, kao što su Busta Rhymes, Naughty By Nature, The Brand New Heavies, De La Soul, DJ Jazzy Jeff, Redman, Method Man, MOP, Dilated Peoples, Masta Ace, Raekwon, OC & Big L, Das EFX, DJ Premier, Pete Rock, Kurtis Blow...

Član je međunarodne organizacije BUMSQUAD DJz, s reperom J-ROm iz grupe Alkaholiks osnovao je soundsystem Likwit Bumz s kojim su nastupali u najprestižnijim klubovima Europe, a na zadnje dvije urbane konferencije New Skool Rules u Rotterdamu Phillie je bio u ulozi jednog od glavnih panelista.

DJ Phat Phillie, koji zasigurno spada među najtraženije europske DJ-e, u Vip clubu će od 14. siječnja biti zadužen za Saturday Night Live. Ulaznice su 20 kuna.