Glazba HTV ODLUČIO

Nina Badrić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

Nakon prošlogodišnje forme reality šoua, HTV je ove godine direktno odabrao pjevača, odnosno pjevačicu koja će predstavljati Hrvatsku na Eursongu, a izbor je pao na Ninu Badrić

Elizabeth Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a, potvrdila je za Večernji list da će pjevačica Nina Badrić predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine.

'Tražili smo glazbenika jakog vokala, da ga prati svjetska produkcija, da se uklapa u urbanu priču i da nije prethodno predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. Kad tako postavite stvari, Nina Badrić se sama po sebi profilirala kao izbor', objasnila je Homsi za Večernji.hr.

Početkom ožujka očekuju nas dvije večeri Dore. U prvoj večeri prisjetit ćemo se dosadašnjih pobjednika natjecanja, a u drugoj će Nina otpjevati i pjesmu s kojom će u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, predstavljati Hrvatsku.

'Osjećam da imam kvalitetnu pjesmu u koju vjerujem i da je ovo trenutak u kojem su se poklopile zvijezde i nebo. I HRT i ja dat ćemo sve od sebe da na najbolji mogući način predstavimo Hrvatsku. Imamo težak put kvalifikacija. Prvo moramo proći polufinalno natjecanje koje Hrvatska nije prošla zadnjih par godina, a onda ćemo razmišljati dalje. Ovo je za mene i čast i izazov, a mislim da je najvažnije biti svoj i imati kvalitetnu pjesmu', rekla kazala je Nina za Večernji list.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više