UZLAZNA PUTANJA

2Cellos u slavnoj američkoj seriji 'Glee'

13.12.2011 u 11:14

Bionic
Reading

Slavni violončelisti 2 Cellos, koji uskoro imaju veliki koncert u Lisinskom, trenutno snimaju epizodu za američku seriju 'Glee' koja će se emitirati krajem siječnja

2Cellos snimaju epizodu za slavnu američku seriju 'Glee' u kojoj će izvesti svoju inačicu pjesme 'Smooth Criminal' zajedno s glumcima te pokušati dočarati ugođaj svog originalnog spota. Epizoda će se emitirati krajem siječnja.

I dok Zagreb s nestrpljenjem očekuje njihov predbožićni koncert u dvorani Lisinski, 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser nastavljaju nizati svjetske uspjehe. Naime, upravo su završili iznimno uspješnu turneju po Australiji s Eltonom Johnom, a sad se nalaze u Los Angelesu, gdje snimaju epizodu za slavnu i nagrađivanu američku seriju.

Dečki se krajem ovog tjedna konačno vraćaju u Hrvatsku, u kojoj nisu bili još od kolovoza, kada su svirali na Dubrovačkim ljetnim igrama i imali nekoliko dana odmora. U srijedu 21. prosinca održat će svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu, u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski. Koncert je rasprodan u rekordnom roku, danima prije nego što je najavljen plakatima u gradu.

2 Cellos