TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 6.12.

06.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Za danas su vam tportal.hr i partneri pripremili poklon pakete Plidente, Shiseido Luminizing Lip Gloss, Bulgari parfem, pudere Dr. Hauschka, knjige 'Mala torba, velika sloboda', 'Anđelova igra', 'U2 dnevnik' i 'Jazz Vibrations', poklon paket Nature Croatice, doček Nove godine u kinu Tuškanac, ženske gaćice Lisca i radlere Pan s okusom limuna i pink grejpa.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 14 do 15 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 7. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Atlantic grupa brine se da naši čitatelji imaju zdrave i lijepe zube te je tako pripremila šest paketa Plidenta proizvoda

Pokažite zube karijesu s novom Plidentom Pro-t-action koja sadrži aktivnu probiotičku bazu Lactobacillus Paracasei. Ovu inovativnu tehnologiju u sastavu zubnih pasta prva je na svijetu ove godine uvela Plidenta. Naglasak je na metabolizmu dobrih bakterija iz sline koje aktiviraju prirodnu obranu i nakon četkanja eliminiraju ili snižuju količinu bakterije Streptococcus mutans, za koju se smatra da je glavni uzročnik karijesa.

Everet će razvesliti ženske čitateljice tportala s jednim Luminizing Shiseido Lip Glossom te jednim parfeom Bvlgari Mon Jasmin Noir.

Luminizing Shiseido Lip Gloss
Koncept: intenzivan, čista vlaga, punoća, raskošne usne.
Target: žene koje žele svjetlucavi make up za usne. Žene kojima se čini da im sjajilo, koje obično upotrebljavaju, isušuje usne.


Bvlgari set Mon Jasmin Noir
Bulgari predstavlja Mon Jasmin Noir, novu kreaciju i novo izvanredno putovanje oko svijeta Jasmin Noira. Prepoznatljiv po apsolutnom prestižu i luksuzu talijanskog draguljararskog stila, Mon Jasmin Noir izražava svijetlu stranu cvijeta jasmina, dodavajući dodir jarke svjetlosti i prirodnosti kolekciji Jasmin Noir.
Mon Jasmin Noir je posvećen mladim i zavodljivim ženama otkrivajući njihov karakter kroz živahan duh, bez ugrožavanja njihove profinjenosti, i neodoljivosti njihove ljepote. Intuitivna senzualnost i nježna nevinost uklapa se u intrigantnu igru zavođenja koja pronalazi izraz u sjajnim tonovima njenog parfema: mon Jasmin Noir – ovaj naziv utjelovljuje sve čari i intimnu vezu između žena i njihovog mirisa.

Bio&bio vam poklanja tri Dr. Hauschka pudera za lice

Puder Dr. Hauschka prikriva sitne nepravilnosti lica, daje osjećaj lakoće na koži te vlaži i štiti kožu. Obogaćen je uljem makadamije, avokada i jojobe, a sadrži ekstrakt mrkve, sljeza te ružin i pčelinji vosak. Puder je namijenjen svim tipovima kože, a dostupan je u četiri nijanse.

Potražite Dr.Hauschka proizvode na Facebooku

Mozaik knjiga je pripremio dvije knjige 'Mala torba, velika sloboda'

Zbirka se sastoji od 31 priče od kojih se neke prvi put tiskaju u ovoj knjizi. Kako sugerira moto iz prvog dijela knjige 'Ako se želite rješiti problema u životu, najjednostavniji način je da promjenite stil odijevanja', riječ je o pričama o ženama i za žene, pričama koje na duhovit način pripovijedaju o problemima s kojima se u svakodnevnom životu susreću žene, studentice, majke, učenice, djevojčice.
Kao takva ona mora biti zanimljiva i muškarcima kojima je najbolje da sve ženske tajne saznaju čitajući je. Sama priča 'Mala torba, velika sloboda' mjesecima se slala mailom na mnoge adrese i postala svojevrsnim manifestom ženske slobode pisanim na osebujan i duhovit način.

Fraktura i dalje nastavlja s darivanjem te opet možete osvojiti pet primjeraka knjige 'Anđelova igra', autora Carlosa Ruiza Zafóna

Glavni junak je pisac koji danju u napuštenoj palači u Barceloni pod pseudonimom piše senzacionalističke romane, a noću barokne priče o gradskom podzemlju. Jednoga dana dobiva ponudu da napiše roman koji će dotaknuti srce i maštu...

Menart će sve ljubitelje glazbe razveseliti knjigama 'U2 dnevnik' i 'Jazz Vibrations'.

U2 Dnevnik, Matt McGee
'Larry je u maloj kuhinji postavio bubnjeve. Bilo je ondje još nekoliko dečki. Dave Evans, koji je izgledao prilično inteligentno, a imao samo petnaest godina. Njegov brat Dick, koji je izgledao još inteligentnije sam napravio gitaru. On je bio nuklearni fizičar, pravi genijalac...', to je samo dio sjećanja slavnog Bona na prvi dan koji je proveo s članovima U2. To je također samo jedna od pregršt informacija objavljenih u novoj knjizi -knjiga je koncipirana kao dnevnik grupe koji počinje od davne 1950. godine i to s pričom o Paulu Hewsonu. Autor smatra da kako biste uistinu razumjeli U2, morate razumjeti Prijateljstvo, Vjeru, Srce i Dušu, Raj i Pakao, Dječaštvo, Duh, Smrt, Ambiciju, Ironiju, Europu i Ameriku, Dublin, Punk Rock….i još mnogo mnogo toga. Oni su bend čija su se tri člana na putovanjima između dva koncerta zabavljali čitajući Bibliju u stražnjem dijelu autobusa. Oni su bend koji je u svojim 30-ima najvećom sablazni smatrao uhićenje basista zbog posjedovanja 19 grama marihuane i njegovo propuštanje koncerta zbog mamurluka četiri godine poslije. Autor knjige obožava U2 od kada je na Radiju čuo 'I Will Follow'. Stoga je odlučio prikazati život i karijeru grupe iz perspektive obožavatelja i otkriti neke detalje koji još nikada nisu objavljeni. Premda nije razgovarao s članovima grupe, razgovarao je s njihovim bliskim suradnicima koji su mu pomogli u stvaranju knjige. A kako su iz male kuhinje uspjeli postati jedan od najpopularnijih bendova na svijetu saznajte kroz kronologiju njihove karijere na više od 300 stranica.


Jazz Vibrations, Davor Hrvoj
U novoj knjizi otkrijte kako je Thelonious Monk dobio prezime Monk, saznajte iz prve ruke više o veličini legendarnog vibrafonista Garyja Burtona i provjerite zašto Sonny Rollins tvrdi da je jazz uzvišena umjetnička forma, ali i odraz prirode! No to nije sve - Toshiko Akiyoshi, Monty Alexander, Terence Blanchard, Randy Brecker, Dee Dee Bridgewater, Regina Carter, Billy Cobham, Kurt Elling, Jim Hall, Roy Hargrove, Dave Holland, Lee Konitz, Wynton Marsalis, Nicholas Payton, Dianne Reeves, Sonny Rollins i Gonzalo Rubalcaba, još su su neki od šezdesetak jazz glazbenika s kojima je autor Davor Hrvoj imao čast raditi intervjue i objaviti ih u knjizi 'Jazz Vibrations'. Knjiga je nastavak uspješnog izdanja objavljenog krajem prošle godine 'Jazz Connections'. Urednik izdanja je Branko Komljenović, a knjigu baš kao i prošlu izdaje Menart. U knjizi su uz zanimljive razgovore objavljene i fotografije koje je Davor Hrvoj snimio na koncertima jazz glazbenika kojej je intervjuirao. Autor knjige Davor Hrvoj poznati je novinar, poznavatelj glazbe i zaljubljenik u jazz glazbu, stoga njegovi intervjui obiluju zanimljivim informacijama i anegdotama.

Natura Croatica vam poklanja jedan poklon paket 'Tartufi u malom'.

Vrijeme darivanje je sve bliže, pa vam je Natura Croatica tim iz Preradovićeve 8 u Zagrebu pripremila poklon pakete s autohtonim hrvatskim proizvodima. U paketu 0Tartufi u malom dominira pasta od tartufa i šampinjona uz prilog slavonskog meda i domaće hrvatske rakije koja je zapakirana u prepoznatljivi čokanjac. Njihovo iskustvo u pakiranju poklon paketa seže unazad sedam godina, stoga možete i ovaj Božić pokloniti povjerenje Naturi Croatici u izradi poklona bilo za vaše suradnike, poslovne partnere ili vaše najbliže ukućane.
Tartufi u malom:
Kartonska kutija Biševo
Cvjetni med 22g
Čokanjčić rakijie 0,04l
Tartufi i šampinjoni 80g

Dočekajte Novu godinu u kinu Tuškanac - poklanjamo vam 2x2 ulaznice za najluđu noć.

Neki tvrde da je znanstveno dokazana činjenica da će godina u koju ćemo doskora ući biti i zadnja u životu domicilnoga nam plavoga planeta, što znači, zapravo, da ćete mjesto za doček 2012. morati odabrati promišljenije no ikada! Da vam ta sudbonosna proslava ostane u vječnom pamćenju ovaj put se odsudno pobrinuo Hrvatski filmski savez koji u kinu Tuškanac organizira, u stilu starih dobrih vremena, sasvim originalnu gastronomsko-filmofilmsku feštu, idealnu za one koji dočeke vole začiniti, osim poslovičnim šampanjcem, i prstohvatom svježega celuloida i uhu ugodnih uvijek zelenih melodija te laganu prepuštanju novogodišnjim nostalgijama. Uz dvije ekskluzivne filmske projekcije (prije - i poslije ponoći), prva je klasična filmska komedija 'Silom dadilja' iz 1934. godine velikoga Howarda Hawksa s Cary Grantom i Katharine Hepburn te kino premijeru lepršavog i duhovitog ljubavnog mjuzikla 'Ljubav i cigarete' s raspjevanim glumačkim zvijezdama Jamesom Gandolfinijem, Susan Sarandon, Kate Winslet, Christopherom Walkenom i Steve Buscemijem, a u suradnji s domaćim distributerima, uz program na filmu zabilježenih proslava Novih godina u prošlome stoljeću i početkom ovoga, te prigodnu filmsku glazbu i primjeren gastronomski meni i za one koji žele procijeniti dobar zalogaj barem malo radije od kulture. Doček 2012. tako će vas katapultirat u sjećanja na svijetlu budućnost, u neka bolja nova vremena. Treba li uopće reći da će kino Tuškanac na jednu večer biti vremeplov u kojem se nikada ne predviđa onaj rečeni smak svijeta.

Lisca vam poklanja tri para ženskih gaćica.

Print stiliziranih ruža čuva ženstvenu romantičnost rublja Lisca Fashion, minimalizam diskretnih svjetlucavih vitica naglašava eleganciju, barokni vez dodaje zavodljivu senzualnost...
U nježnim pješčanim tonovima, dubokim burgundsko crvenim nijansama, smaragdno zelenim čipkama ili karamel pletivu Liscino rublje za jesen-zimu 2011 je izuzetno ženstveno i elegantno.
S body-shape serijom Korina u svestrano nosivoj capuccino boji kolekcija će osigurati potpun izgled za svaku prigodu – funkcionalni grudnjaci za velike veličine i body liner gaćice pobrinut će se za suvremen i zavodljiv retro look svake žene.

Carlsberg će razveseliti sve ljubitelje laganog i osvježavajućeg pića te vam poklanja četiri paketa božićnog pakiranja Pana Radler s okusima limuna i pink grejpa.

Novi radler iz Pan obitelji - Pan Radler Pink grejp
Carlsberg Croatia odgovorila je na očekivanja i potrebe potrošača proširivanjem svog asortimana u kategoriji radlera te odnedavno u svojoj ponudi ima još jedan osvježavajući novitet - Pan Radler Pink grejp. Novi radler Pan Pink s okusom grejpa izdvaja se svojom karakterističnom ružičastom bojom te idealnim omjerom arome piva i fine voćne note. Sadrži 40% svijetlog lager piva i 60% soka od grejpa uz 2% alkohola. Lagani okus grejpa i manji udjel alkohola čini ga idealnim za trenutke opuštanja, popodnevnog druženja ili večernje zabave u društvu s prijateljima.


Pan Radler limun
Pan Radler Limun - još jedan osvježavajući novitet iz asortimana Carlsberga Croatia
Pan Radler Limun izvrsna je kombinacija Pan svijetlog lager piva (40%) i bezalkoholnog pića od limunovog soka (60%) s alkoholnim udjelom od 2%. Po svojim funkcionalnim svojstvima, Pan Radler Limun predstavlja savršen izbor za osvježenje u svakoj prilici - nakon sportskih aktivnosti, s prijateljima u kafiću.

Nagradno pitanje potražite ovdje u 14 sati.

Dobitnici nagrada:

Adriana Cvitkušić iz Vinkovaca (poklon paket Plidente i Dr.Hauschka puder)

Ivana Gabelić iz Splita (poklon paket Plidente i Dr.Hauschka puder)

Ivana Parić iz Splita (poklon paket Plidente i Dr.Hauschka puder)

Lana Gugić iz Varaždina (poklon paket Plidente i knjiga 'Anđelova igra')

Ana Juras iz Šibenika (poklon paket Plidente i knjiga 'Jazz Vibrations')

Elizabeta Račić iz Vukovara (poklon paket Plidente i knjiga 'Anđelova igra')

Nikolina Blažinčić iz Velike Gorice (knjiga 'U2 Dnevnik' i gaćice Lisca)

Branka Polak iz Zagreba (poklon paket Natura Croatice 'Tartufi u malom')

Klara Pranjić iz Pule (Shiseido Luminizing Lip Gloss i knjiga 'Mala torba, velika sloboda')

Romana Horvatinčić iz Zadra (Bvlgari parfem Mon Jasmin Noir)

Barbara Babić iz Pule (knjiga 'Anđelova igra' i gaćice Lisca)

Matea Ivanov iz Zagreba (paket Pan radlera i knjiga 'Anđelova igra')

Maja Ivanisevic iz Zagreba (paket Pan radlera i knjiga 'Anđelova igra')

Katarina Karačić iz Zagreba (paket Pan radlera, dvije ulaznice za doček Nove godine i gaćice Lisca)

Fabijan Lukin iz Zagreba (paket Pan radlera, dvije ulaznice za doček Nove godine i knjiga 'Mala torba, velika sloboda')


Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.