NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Trigger-dobitnici

10.01.2012 u 13:00

Bionic
Reading

U subotu, 14. siječnja, od 22 do 5 sati imat ćete priliku uživati u još jednom Triggeru, i to u društvu Neomoderna, Le Chocolat Noir, Rachunice i Bambija, uz vizuale _polygona, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja 5x1 ulaznicu.

Radio Elektrana, koji je značajno utjecao na kulturu elektronske glazbe na ovim prostorima, uskoro je ponovno u pogonu, zbog čega će Trigger 14. siječnja ugostiti njezina dva iskusna inženjera.

Prvi, Neomodern, dolazi s Novosadske katedre za analogni sint i crni talas, a u svom detaljnom ekspozeu objasnit će sve o korištenju synthova u electru i technu 21. stoljeća. Slobodno vrijeme provodi na radiju te organizirajući Neon Nacht kružoke i natjecanja radioamatera po gustim šumama Vojvodine, a kroz projekat Sixth June radi na pocrnjavanju očiju mladih u Subotici.

Le Chocolat Noir, FFFC, Disco Panonia i Les Tendances Sadique samo su neka od čuvenih izdanja magistra na Sisačkom zavodu za javnu kiselinu i industrijalizam. Yas dolazi održati jedno od nadaleko poznatih predavanja o semplerima i loopovima u disco i electro glazbi koje je do sada predstavio prijateljima i mutnim likovima tipa Legowelt, Anthony Rother i Rude66.

Trigger je serija predavanja koja pokazuje nove trendove u elektronici, ali poštuje i starije jer znanje dolazi s iskustvom. Ova serija druženja na kojem se proučavaju electro, rave, acid, techno i house ostvaruje se kroz PLUR program Pristupnog fonda Europske unije, s Bambijem i Rachunicom kao domaćinima, jednom mjesečno u Tvornici kulture. Upad je prije ponoći 20, a nakon ponoći 30 kuna.

Dobitnici su:

Goran Cubrilo
Iskra Šimunović
Filip Matija Vuković
Darko Klepić
Marin Mikulić