tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+11
Rijeka
+14
Zadar
+7
Split
+10
Dubrovnik
+9

KRAJEM KOLOVOZA 2012.

Red Hot Chili Peppersi dolaze u Zagreb!

Skupina Red Hot Chili Peppers konačno stiže u Zagreb, a koncert bi trebao biti održan na Hipodromu krajem kolovoza iduće godine

Datum objave:
24.11.2011 20:34

Zadnja izmjena:
24.11.2011 20:58

Red Hot Chili Peppersi stižu na ljeto u Zagreb, piše Večernji list. Dugoočekivani koncert trebao bi biti održan na Hipodromu i to krajem kolovoza 2012. godine. Zagrebački koncert bit će dio njihove svjetske turneje 'I'm with you'.

Turneja je službeno započela u rujnu u glavnom gradu Kolumbije, a trajat će čak dvije godine, odnosno dio koncerata bit će održan i u 2013. godini. To je prva turneja benda nakon promocije ' Stadium Arcadiuma'.

Iako su mnogi sumnjali u opstanak benda nakon odlaska legendarnog gitarista Johna Frusciantea, papreni momci pokazali su da je izbor Josha Klinghoffera bio odličan te da nema govora o raspadu benda.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr